Рідна сестра Міки Ньютон служить в ЗСУ

Міка Ньютон
Відома співачка Міка Ньютон вперше розповіла про рідну сестру, яка служить в ЗСУ. Артистка зізналась, яку позицію прийняла щодо кар’єри в росії ще у 2014-му році та що вплинуло на це.

Співачка та акторка Mika Newton у 2011 році представляла Україну на пісенному конкурсі Євробачення, а одразу після цього емігрувала в Америку. Всі 11 років артистка будувала життя і кар’єру на заході, і, якщо спочатку літала до росії з концертами, після першого нападу країни-агресора на Україну обірвала всі зв’язки з нею. І виявляється, на чітку проукраїнську позицію Mika Newton вплинуло виховання.

«Я поставила крапку на кар’єрі та друзях в росії у 2014 році. Жила собі спокійно в Америці, робила тут кар’єру і заробляла гроші. Це мій вибір як українки. Я виросла на Західній Україні. Фотографія Степана Бандери простояла в серванті все моє дитинство. Я завжди питала діда – хто це, чому цей дядько в нашому серванті? Все так красиво було викладено, і Степан Бандера… тож нехай називають мене бандерівкою, якби ж їм всім здоров’я! Я свій вибір зробила в 2014 році, і це повага до моїх рідних, до бабусів і дідусів, яких вже, на жаль, немає. Я думаю, вони б не пережили це все, що зараз відбувається», – прокоментувала співачка Міка Ньютон в програмі «Зірковий шлях» каналу «Україна», яка зараз виходить в ефірі «Індиго TV».

Читайте також

Міка Ньютон презентувала пісню, яка вперше прозвучала на Греммі-2022

Міка Ньютон презентувала пісню, яка вперше прозвучала на Греммі-2022

Як же їй пасує! Тіна Кароль у сукні-вишиванці завітала на Каннський кінофестиваль

Як же їй пасує! Тіна Кароль у сукні-вишиванці завітала на Каннський кінофестиваль

Артистка зазначила – незважаючи на те, що більше 10 років живе за кордоном, готова всіма силами підтримувати рідну країну та народ, адже це її коріння і домівка батьків, які змушені були тікати від війни. Тому вона продовжує давати благодійні концерти і виступати у різних штатах з ціллю зібрати кошти для України, щоб у найближчому майбутньому поїхати на батьківщину. 

«Там залишилась моя сестричка, вона служить в ЗСУ. Я про це ніколи не говорила. Вже 24 роки. Вона майор української армії. Потрібно було вирішувати з її дочкою (сестри – ред.), тому що тато її на фронті, на передовій, він полковник української армії, – зізналася Міка Ньютон. – Я хочу поїхати в Україну. Хочу побачити сестричку і взагалі свою країну. Може, якось допоможу там – волонтеритиму. Але тут є також робота – я співаю, веду заходи на підтримку України і тому поки можу, збиратиму гроші та передаватиму додому. Я як українка роблю все і продовжуватиму робити».

Міка Ньютон

Фото: соціальні мережі

 

Святослав Вакарчук
Попередній матеріал

У Вакарчука скоро народиться друга дитина — ЗМІ

Ахтем Сеїтаблаєв
Наступний матеріал

Ахтем Сеїтаблаєв: «Повернення Криму – це справа місяців»

Новини партнерів