«Наша рідна Україна москаля прогнала»: Julik присвятив пісню перемозі України

Julik
Український шоумен Юлік в мережі опублікував нову пісню, ставши на музичну оборону нашої країни. Після тривалої паузи артист створив рядки, у яких пророкує Україні перемогу в війні, яку підступно веде країна-агресор росія.

Фольклорні мотиви, використання сопілки та цимбалів яскраво передають самобутність українського народу, саме їх шоумен використав у цій пісні. Julik взяв ідею з віднайденого ним раніше запису бабусі з Західної України.

«Цю пісню я створив в нестандартних для мене умовах, вона про перебіг війни, яку росія почала проти України. Важко у такий час всім, і для того, щоб підняти бойовий дух, мужність та єдність нашої нації, я вирішив випустити її зараз. Українці — це народ, який знає, за що бореться, а боротьба з добрими намірами захистити себе завжди має щасливий кінець», — прокоментував артист.

Ключова фраза пісні у цих рядках: «На березі пташка заспівала — наша, рідна Україна москаля прогнала». Julik переконаний, що перемога України є беззаперечним фактом, який настане дуже швидко.

Читайте також

В інтернеті набирає обертів нова пісня The Hardkiss про війну

В інтернеті набирає обертів нова пісня The Hardkiss про війну

Переможець шоу «Голос країни» Роман Сасанчин розійшовся з дружиною через 4 місяці після одруження

Переможець шоу «Голос країни» Роман Сасанчин розійшовся з дружиною через 4 місяці після одруження

«Зозуля» візуалізована спільними зусиллями BNProduction та Patriot rental. У кліпі передана нинішня ситуація в Україні, у час коли російський окупант ступив на українську землю. Проте ЗСУ та український народ мужньо показує, на що здатний та дає гідну відсіч ворогам.

Основний посил пісні та кліпу — єдність і цілісність незламного українського народу. «Зозуля» є піснею перемоги, слави та гордості за Україну.

Кошти, отримані від дистрибуції пісні та кліпуJulik передасть на потреби ЗСУ і тим, кому ці кошти будуть потрібні найбільше.

 

памʼятник засновникам Києва
Попередній матеріал

Українці створили захисну споруду навколо памʼятника засновникам Києва

MONATIK
Наступний матеріал

MONATIK презентував «ArtОборону»: всі кошти будуть направлені на допомогу ЗСУ

Новини партнерів