Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучаються після 10 років стосунків

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Українські артисти Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучилися. Пара була разом з 2011 року.

«Ніколи не буде правильного часу», — з цієї фрази розпочалася спільна заява Наді та Вови в Інстаграм, опублікована ввечері 18 березня, у розпал війни. Дорофєєва та Дантес поділилися сумною новиною – вони більше не разом. Артисти зуміли делікатно сформулювати оголошення, не вдаючись до причин розлучення.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес позначили головні моменти: вони розлучаються мирно і, як і раніше, люблять одне одного, просто тепер їхнє кохання трансформувалося. Екс-подружжя продовжує підтримувати контакт. Кожен з них живе своїм «вільним» життям. Що це все означає — шанувальникам артистів доведеться читати між рядків.

Владимир Дантес рассказал о сексуальной жизни с Надей Дорофеевой

«Ця історія розпочалася 5 серпня 2011 року у поїзді. Двоє молодих людей, у яких все ще попереду, зустрілися і покохали одне одного з першої секунди. До початку лютого 2022 року вони дуже багато досягли. Стали найкрасивішою парою шоу-бізнесу, їхні стосунки стали прикладом для багатьох. Ця пара стала найріднішими людьми один одному і це найближчі друзі. Такими вони залишаються. Єдине... вони просто тепер не разом. Багато хто скаже: «Ні-і-і! Ми не хочемо цього! На що ми відповімо: «Ну чого ви повісили носа?) Ми ж не ваші іграшки) Ми не зникаємо з життя одне одного».

Ми дуже любимо одне одного, але тепер по-іншому. Не можна передати словами, що ми відчуваємо. Ми виросли разом і стали тими, ким є, підставляючи плече допомоги у найважчі моменти. Ми молоді, талановиті, красиві та вільні. Кожен у своїй волі.

Ніколи не буде слушного часу сказати про це, тому ми говоримо зараз. Можливо, це якось відволіче вас і розбавить стрічку новин. З відкритим серцем! З любов'ю одне до одного, Ваші Надя та Вова. PS. Дантесіків та Додошат не чекайте», — написали артисти.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Весілля Наді Дорофєєвої і Володимира Дантеса відбулось у 2015 році. 

Нагадаємо, влітку 2021 року Дантес показав відео до 10-ліття знайомства з Дорофєєвою.

Читайте також

Надя Дорофеева и Владимир Дантес

Фото: Інстаграм

Притула
Попередній матеріал

Сергій Притула забезпечує ЗСУ та ТРО всім необхідним — від їжі до військової техніки

панкова
Наступний матеріал

До сліз: історія втечі з окупованого Гостомеля телеведучої Юлії Панкової

Новини партнерів