«Не варто нікуди тікати»: Dzidzio дав поради, що робити у складні для країни часи

Dzidzio
Ведучий нового проєкту «Ігри талантів» за популярним світовим форматом Game of Talents Dzidzio на знімальному майданчику каналу «Україна» поділився власними лайфхаками, як зберігати спокій і розсудливість у непрості часи.

Зірка українського шоу-бізнесу впевнений – всі життєві негаразди та напружені часи треба переживати спокійно. Головне – віра у свої сили та максимальна підтримка своєї країни.

«Будьте впевнені, що Україна – сильна держава! Нам треба об’єднати всі зусилля – не важливо, хто конкурент, хто опозиція, а хто при владі – треба взятись за руки та всіх перемогти! Впевнений, ми це переживемо та станемо ще сильнішими!» – розповів Dzidzio.

Артист постійно слідкує за новинами, але зосереджується на головному і завжди вірить у світле майбутнє. А шанувальникам радить – не падати духом і зберігати спокій:

«Насамперед – без паніки! У будь-яких тривожних моментах я намагаюсь зберігати спокій і вам раджу того ж. Повірте, ми розберемося з усім. Не варто нікуди тікати, не впадайте в паніку, а краще зберігайте холодний роздум і будьте підготовленими до будь-якого розвитку подій. Основне – не боятись, адже нам є що захищати і це наша головна ціль – зберігати свої кордони. Ми нікому не дозволимо зайти задалеко – дамо по зубам дуже сильно! Я знаю, про що говорю, бо часто їжджу до хлопців і бачу, що головна наша сила – бойовий дух», – прокоментував Dzidzio.

Читайте також

Dzidzio

Фото: пресслужба, Інстаграм Dzidzio

Вакарчук
Попередній матеріал

Вакарчук розповів про зміни в особистому житті: «Я дуже щасливий, що в мене є син»

Амадор Лопес
Наступний матеріал

Амадор Лопес отримав українське громадянство

Новини партнерів