alyona alyona, Юлія Саніна, Артем Пивоваров та ONUKA презентували кліп на спільну пісню

кліп
“Твій день” — офіційний саундтрек комедії “Найкращі вихідні”.

Сингл “Твій день” вперше прозвучав влітку 2021 на сцені фестивалю Atlas Weekend після виступу гурту The HARDKISS, який закривав фестиваль. Напередодні зйомок фінальної сцени комедії учасники колаборації запросили своїх фанатів лишитися після концерту, аби першими почути фрагмент нової пісні. Тисячі людей взяли участь у цій сцені, які стали унікальними для українського кіно: до цього подібне робили на зйомках “Зірка народилася” (A Star is Born) та “Богемна рапсодія” (​​Bohemian Rhapsody).

“Працювалося разом дуже круто, адже я всіх хлопців і дівчат знаю давно. Вони наші добрі знайомі, друзі, і люди, яких я дуже поважаю у нашому бізнесі. В цілому, з кожним із них рано чи пізно виникала думка зробити якусь колаборацію, і я щаслива, що вона у нас вийшла саме у роботі над таким масштабним і цікавим проектом. Ми не тільки всі разом виконали цю пісню, ми її всі разом і написали, тобто це була співпраця від початку до кінця”, – розповідає Юлія Саніна.

Юлія Саніна

Текст пісні написали alyona alyona, Артем Пивоваров, Юлія Саніна (The HARDKISS) та Onuka, а Євген Філатов (The Maneken) виступив у ролі саундпродюсера.

“4 стихії, 4 різноманітні стилі та 4 представники нової хвилі української музики зібралися для того, щоб подарувати стрічці «Найкращі вихідні» та фестивалю симбіоз емоцій та енергії, об'єднавши все в одну історію", – додає Артем Пивоваров. 

Артем Пивоваров

Чотири різних історії режисер кліпу та фильму Влад Климчук передав завдяки кольоровому світлу, яке змінюється відповідно до партій кожного з виконавців. Різні за звучанням, манерою та жанром виконання артисти точно передають настрій та ідею фільму.

Онука

Онука

Комедія “Найкращі вихідні” насичена сучасною українською музикою. У фільмі можна буде почути хіти не лише Артема Пивоварова, The HARDKISS та alyona alyona, а й SunSay, Latexfauna, Wellboy, KALUSH та багатьох інших. В історіях героїв комедії можна буде почути літній поп, рок та гітарну лірику, хіп-хоп і техно, а також електропоп. І це ще одна причина сходити у кіно з 2 лютого 2022 року — поринути в атмосферу та насолодитися крутою музикою.

Фільм “Найкращі вихідні” – це спільний проект Atlas Weekend та FILM.UA Group. У головних ролях: Дар'я Петрожицька, Еліас Райхерт, Йорг Бертхольд, Ада Роговцева, Ірма Вітовська, Аліна Чебан, Богдан Осадчук, Георгій Хостікоєв, Наталія Бабенко, Тарас Денисюк, Максим Девізоров, Олександр Рудинський, Максим Кириченко, Валерій Морозов.

Читайте також

Трейлер комедії “Найкращі вихідні”:

Фото: прес-служба

Гаспар Ульєль
Попередній матеріал

Помер 37-річний актор Гаспар Ульєль, зірка фільмів «Довгі заручини» і «Ганнібал: Сходження»

Світлана Лобода
Наступний матеріал

Світлана Лобода виклала на YouTube режисерську версію свого шоу Superstar

Новини партнерів