Дар’я Трегубова про шоу «Маска»: «Оля Полякова чула мій голос у караоке в неї на дні народження»

Дар’я Трегубова
Акторка й телеведуча Дар’я Трегубова розповіла про свою участь у грандіозному телешоу.

За крок до фіналу шоу «Маска», яке виходить щосуботи на телеканалі «Україна», проєкт залишив високотехнологічний Робот. Зіркові детективи були вражені, побачивши під маскою цього героя популярну телеведучу й акторку Дар’ю Трегубову, а найбільшим шоком це викриття стало для Олі Полякової, адже вони з Дашею — добрі подруги.

Детективи не втрачали надії розгадати особу героїні. Настя Каменських була переконана, що в цьому образі замаскувалась молода дівчина, наприклад, — співачки Jerry Heil або Nino. А Оля Полякова наполягала, що там її подруга Леся Нікітюк, адже Робот, як і ця телеведуча, високого зросту. Dzidzio більше схилявся до версії Насті, а Олег Виник взагалі припустив, що це може бути хлопець.

Даша Трегубова

Врешті глядачі в залі вирішили, що фіналу гідний самотній лірик Мухомор, тож своє справжнє обличчя довелося показати Роботу. І коли героїня зняла маску, шоковані були абсолютно всі, адже ім’я акторки й телеведучої Дар’ї Трегубової не прозвучало серед версій детективів жодного разу. Саме вона так вправно дурила голови глядачів упродовж восьми тижнів.

«Для мене «Маска» — це закриття свого гештальту, а точніше здійснення давньої мрії – співати. Я знала, що роблю це досить непогано, просто в мене ніколи не було нагоди спробувати заспівати на велику аудиторію всі свої улюблені композиції», — поділилась враженнями від участі в шоу Дар’я Трегубова.

Як Даша Трегубова погодились на таку авантюру, вона розповіла Viva.ua.

Даша Трегубова

— Невже ви ніколи не співали в караоке з вашою подругою Олею Поляковою?

Я колись співала з Настею Каменських пісню Killing me softly, але це було досить давно. А Оля чула, як я співаю в караоке в неї на дні народження цього року. Саме тому я не обрала дві пісні, які дуже люблю — Hallelujah і «Богемська рапсодія».

— Скільки ефірів вам знадобилось, щоби знайти мову з вашим Роботом?

Перший ефір було важкувато, а з другого — ідеально. Здавалося б, я актриса, і вже стільки ролей зіграно, але коли ти знаходишся всередині костюма і ніхто не знає, хто ти, ти починаєшся настільки вільною, настільки крутіше, аніж якщо б ти сам вийшов на сцену. Я б не наважилась бути такою, яким був мій Робот.

— А як обирала репертуар? Ви вже в першому ефірі ви вразили всіх оперним співом.

Я прийшла до музичного продюсера шоу «Маска», йому величезне дякую. Він дуже крутий. Сказала: «Я підготувала 7 оперних арій і зараз тобі їх заспіваю». А він відповів: «Нам не треба оперних арій». Але я переконувала, що йому сподобається, що треба спробувати. І ось у першому ефірі була «Хабанера». На мій погляд, вона стала моєю візитівкою. Я просто в захваті, бо здійснила свою мрію, отримала неймовірну насолоду. Спочатку мені здавалось, що точно мене впізнають, принаймні Оля з Настею. Ну чутно ж тембр, як би ми не намагались приховати його. Але вони не відгадали. Пам’ятаю, казали, що це молода дівчина, яка тільки розпочинає свій шлях у шоу-бізнесі. Або що це вокалістка, співачка. І я думала – молода вокалістка, та мені ще жити й жити на цій сцені (усміхається).

— Чи сподівались, що дійдете до півфіналу?

Ні. Думала, що дійду до фіналу. Але ок — так теж добре.

Даша Трегубова

— Чи поділились з донькою секретом про свою участь у шоу?

Я поділилась тільки зі своєю помічницею, яка їздить зі мною всюди. Донька знає, що я знімаюсь у шоу, але в якому — ні.

— Будете тепер розвиватись і в цьому напрямі? Виходити не тільки на театральну сцену, але й на співочу?

Спочатку нехай на мене в Інстаграм підпишуться усі глядачі шоу «Маска», я зрозумію, що в мене є та аудиторія, яка хоче, щоб я заспівала. І тоді, як робиться у 21 столітті: якщо вам дійсно сподобалось і ви хочете, щоб я співала – будь ласка, підписуйтесь. Даша Трегубова, я буду дуже рада вас бачити. Я ще й вірші там читаю. Тож якщо хочете, буде не тільки «Даша читає», але й «Даша співає».

Даша Трегубова

Фото: прес-служба

Юрій Горбунов та Катерина Осадча
Попередній матеріал

Катя Осадча та Юрій Горбунов охрестили 4-місячного сина

Diana Gloster
Наступний матеріал

Diana Gloster, Tayanna, Jerry Heil, Міша Романова та DJ Nana подарують дітям казку на Новий рік

Новини партнерів