«Я взагалі не вживаю»: Олег Кензов прокоментував свій нетверезий вигляд на концерті

Олег Кензов
Співак прокоментував свій скандальний концерт у Бердянську.

Влітку мережа спалахнула заголовками, мовляв популярний артист Олег Кензов вийшов на свій виступ у стані алкогольного сп’яніння. Весь цей час співак ніяк не реагував на ці новини. За лаштунками концерту «Музична платформа. Найкраща пісня року» (канал «Україна») Олег Кензов вперше прокоментував цей скандал.

Читайте також

Інтернет досі рясніє заголовками про те, що Олег Кензов нібито з’явився на своєму виступі в Бердянську напідпитку. Деякі відвідувачі концерту записали і виклали в мережі відео, на яких співак розкидається кросівками та жонглює мікрофоном. Однак сам Кензов запевняє, що був тоді абсолютно тверезим, а його слова просто вирвали з контексту.

«Жодна людина тоді не пішла з виступу. Я кожного разу на своєму концерті знімаю «шузи» і кидаю. Люди просто вирізали це з контексту і так вийшло. Ну не зловив кілька разів мікрофон – буває. У мене нещодавно був корпоратив, і люди сказали: «Не повірите, де нам ваш концерт сподобався». Я запитую: «Де?», а мені у відповідь – в Бердянську. Де це відео, ніби я п’яний. Я там не п’яний. Ось зараз з вами на інтерв’ю хтось може теж подумає, що я нетверезий, але це не так. Я просто весела людина. Чесно кажучи, я взагалі не вживаю. Я така людина, якій не можна навіть 50 грамів», – зазначив Олег Кензов.

А на запитання про новорічні традиції, які він підтримує, артист відповів так:

«Новорічна традиція – в цьому році бути тверезим. І сподіваюся, до кінця життя вона буде незмінна», – сказав співак.

Олег Кензов

Анна Добриднєва
Попередній матеріал

Реальне кохання по-українськи: Анна Добриднєва написала саундтрек до фільму «Справжній Санта»

Андрій Нєвін
Наступний матеріал

Романтичний холостяк та співак Андрій Нєвін вперше розповів про донечку

Новини партнерів