Наталія Валевська зізналась, що важко перехворіла коронавірусом: «Реабілітація триває»

Наталія Валевська
Після невеликої паузи співачка Наталія Валевська презентувала нову пісню, яка є автобіографічною та показує прихований стан артистки.

Валевська зізнається, що композиція повністю передає нелегкий період, який зараз відбувається в її житті. Пісня «Я вам бажаю щастя» автобіографічна і знакова для неї. У подробиці Наталія не вдавалась, але для Viva.ua зробила виняток і розповіла, що саме сталося.

Наталія Валевська

«Зараз у мене триває період перезавантаження та дбайливого ставлення до здоров’я. Раніше я перенесла коронавірусну інфекцію і вона далась взнаки. Я пройшла свого роду реабілітацію і зараз вона теж триває. Проте це ніяк не впливає на творчість, адже найголовніше для мене як для артиста — це тішити шанувальників новими піснями. Саме «Я вам бажаю щастя» передає мій внутрішній стан, та дає неймовірну силу творити», — сказала співачка.

Наталія Валевська

Співачка також розровіла про нову професію, яку практикує останнім часом.

«Я декілька років практикую для себе ще одну професію — лайф-коуч та ментор. Допомагаю іншим жінкам покращувати якість життя, тому ця пісня має ще й певні лікувальні езотеричні властивості та правильні вібрації. Для мене це не просто слова, а усвідомлений вибір саме таких віршів та музики. Я, як ніхто, вірю в силу слова, тому назву цю пісню ще «кодом на щастя», — додає артистка.

Читайте також

Фото: прес-служба

KAZKA
Попередній матеріал

Історія кохання Олександри Заріцької та її партнера на «Танцях з зірками» у новому відео KAZKA

Софія Ротару
Наступний матеріал

Софія Ротару вперше дала дозвіл на ремейк свого найгучнішого хіта

Новини партнерів