«Планета нездійсненних мрій»: Костянтин Меладзе про новий кліп Віри Брежнєвої

Віра Брежнєва
Неземні декорації, левітація у відкритому космосі та чуттєвий образ: Віра Брежнєва представила новий кліп на свій сингл «Тихо».

У відео героїня Віри Брежнєвої прилітає на космічному кораблі на незвідану планету, де залишається на самоті: наодинці зі своїми думками та магією навкруги. Новий простір захоплює, та чи забуде вона ті почуття, які залишилися на планеті Земля?

На художнє оформлення в павільйоні, де проходили зйомки, пішли десятки годин. Щоб відтворити справжню космічну реальність, на локацію привезли тони піску та гравія. Художниками-постановниками був відтворений шлюз космічного корабля. А ефектне зображення в фіналі забезпечила CGI-графіка за прикладом тої, яка використовується на зйомках голлівудських блокбастерів.

Читайте також

Віра Брежнєва прокоментувала новий кліп «ВІА Гри»: «Просто секс-бомби»

Віра Брежнєва прокоментувала новий кліп «ВІА Гри»: «Просто секс-бомби»

Віра Брежнєва назвала причину, чому видалила родимку на обличчі

Віра Брежнєва назвала причину, чому видалила родимку на обличчі

Вера Брежнева

Під час 25-годинної зйомки відео Вірі Брежнєвій довелося пройти надскладні випробування. Ближче до кінця зміни трапився момент, який взагалі змусив хвилюватися всю режисерську команду: співачці стало погано під час паріння у повітрі на спеціальних тросах.

«Це була приблизно 20-та година знімального процесу, дубль за дублем ми добивалися ефекту левітації у відкритому просторі. Я відчула, що земля йде з-під ніг, але вже в загальноприйнятому значенні цих слів. Дякую команді, яка відразу зреагувала і дала мені якийсь час, щоб відійти, а потім повернутися в кадр і все ж таки зняти ідеально, як ми планували», — поділилася Віра Брежнєва.

Вера Брежнева

Артистка додала, що її новий кліп — це алегорія космічної самотності: «Складно усвідомити, наскільки ми маленька піщинка в розмірах величезного всесвіту. Але якщо в наших серцях є любов — ми не одні».

Режисером кліпу «Тихо» став Сергій Солодкий, а ідея — вже традиційно належить самій Вірі Брежнєвій та Костянтину Меладзе.

Костянтин Меладзе розповів детальніше про планету, де опиняється Віра Брежнєва:

«Це планета нездійсненних ілюзій та мрій, де все ідеально красиво. Але при цьому, дуже хочеться повернутися з цього раю на недосконалу Землю — до людей. До однієї людини, яка чекає там, на Землі. Можливо, цю планету і варто було б назвати ім’ям «Тихо».

Вера Брежнева

Фото: прес-служба

Ілон Маск
Попередній матеріал

Ілон Маск вийшов у світ з сином X AE A-Xii і розповів про особисте життя

Потап і Настя Каменських
Наступний матеріал

Потап влаштує ще одне весілля з Настею Каменських: «Вхід коштуватиме 5 тисяч доларів»

Новини партнерів