Ілон Маск вийшов у світ з сином X AE A-Xii і розповів про особисте життя

Ілон Маск
50-річний мільярдер-винахідник Ілон Маск, який отримав звання людини 2021 року за версією Time, взяв свого сина на інтерв'ю.

Ілон Маск зустрівся у Нью-Йорку з головним редактором журналу Time Едвардом Фельсенталем. Бізнесмен відповів на питання редакції, яка напередодні його оголосила людиною року. Цікаво, що на інтерв'ю Маск взяв маленького сина X AE A-Xii, який уважно спостерігав за тим, що відбувається. Судячи з посмішки, яка майже не сходила з обличчя Ілона, йому дуже сподобався досвід ділового спілкування в присутності дитини.

Маск тримав сина на колінах протягом усього інтерв'ю, показував йому мікрофон і всіляко намагався його розважати.

Илон Маск и его сын

Ілон Маск та співачка Граймс почали зустрічатися у 2018 році та у травні минулого року стали батьками. Цієї осені генеральний директор Tesla і SpaceX заявив, що вони розлучилися. Проте в інтерв'ю Time підприємець натякнув на їхнє возз'єднання:

«Я сказав би, що ми з Граймсом частково розійшлися. Ми не так часто бачилися, і я думаю, що це надовго, тому що їй потрібно бути в Лос-Анджелесі чи на гастролях, а вся моя робота відбувається переважно в глухій місцевості».

Илон Маск с сыном

Зараз Ілон Маск не перебуває у стосунках і багато часу присвячує роботі. Бізнесмен живе у Бока-Чіка, штат Техас, де знаходиться база SpaceX.

«Місце, де я живу, схоже на технологічний монастир. Тут є кілька жінок, але їх небагато. І розташоване все в глушині», — розповів Ілон Маск про свій нинішній спосіб життя.

Илон Маск держит сына на руках

Раніше Едвард Фельсенталь пояснив, чому видання обрало Маска як людину року: «Людина року — це показник впливу, і лише деякі люди вплинули більше, ніж Маск, на життя на Землі і, можливо, життя за її межами. У 2021 році Маск став не лише найбагатшою людиною у світі, а й, можливо, найбагатшим прикладом масштабних змін у нашому суспільстві».

Илон Маск - человек года 2021

Фото: Getty Images, Time

Злата Огнєвіч
Попередній матеріал

Злата Огнєвіч розповіла про майбутнього чоловіка та дітей

Віра Брежнєва
Наступний матеріал

«Планета нездійсненних мрій»: Костянтин Меладзе про новий кліп Віри Брежнєвої

Новини партнерів