Відомий ведучий назвав ТОП-3 помилки, які заважають стати дружиною, а не коханкою

Я везу тобі красу
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» Юрій Царьов пояснив три найпоширеніші помилки у поведінці самотніх дівчат, які часом погоджуються на безперспективні стосунки.

Учасниці мейковер-шоу «Я везу тобі красу» прийшли на проект, щоб розібратися: чому чоловіки або їх уникають, або не бачать як майбутню дружину. Ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов розповів, як реагують чоловіки навіть на нібито найдобріші спонукання дівчат.

«І розумниця, і красуня, і господиня, а в житті немає щастя. Куди чоловіки дивляться?» – Таку фразу зазвичай чує дівчина, яка поки не зустріла кохану людину. Ведучий пояснив три найпоширеніші помилки у поведінці самотніх дівчат, які часом погоджуються на безперспективні стосунки.

  • Помилка 1. Не давайте гроші чоловікові, з яким ви зустрічаєтеся, і не платіть за нього.

Навіть якщо людина потрапила у скрутне становище, то нормальний чоловік займе гроші у друзів, якось викрутиться, але не братиме їх у коханої дівчини. Мало того, якщо вона готова оформити на себе кредит або навіть платити за чоловіка, це вказує на те, що дівчина боїться його втратити.

«Коли чоловік просить гроші у дівчини, і вона йому їх дає, це говорить про те, наскільки вона хоче бути йому потрібна: «Мені це дуже важливо. Я готова навіть заплатити за це грошима», – пояснив ведучий.

  • Помилка 2. Не ставайте на всі руки майстром

Навіть якщо ви вмієте самостійно зібрати шафу, полагодити пилосос, відремонтувати пральну машинку – немає сенсу хизуватися цим перед чоловіком. Він сприймає все буквально: якщо вміє сама, значить їй не потрібно допомагати.

«Я помітив, що в таких дівчатах багато чоловічого», – поділився НЛП-практик Юрій Царьов.

А чоловікові, який хоче створити стосунки, навряд чи потрібен ще один чоловік. Він хоче зустріти дівчину. Це стосується і того образу, який ви вибираєте.

«Створюючи образ, подумайте, які емоції він викликає. Наприклад, пірсинг, багато металевих вставок в одязі, татуювання та дреди вказують на брутальність», – навів приклад Юрій Царьов.

Це ж стосується і безформного одягу або регланів, штанів, які носять чоловіки. Друзі такої дівчини навіть називають її bro – від слова brother (брат), тобто вони теж не бачать у ній нічого жіночого.

«Іноді достатньо лише підкреслити ті переваги, які у вас вже є», – сказав гість програми «Я везу тобі красу» Євген Чуднівець.

  • Помилка 3. Не грайте «в дівчинку»

Чоловік явно розгубиться, якщо дівчина – самодостатня і впевнена в собі – прийде на побачення у сукні не за віком і в якийсь момент розмовлятиме як маленька дівчинка.

«Коли одна з героїнь шоу стала розмовляти зі мною дитячим голосом і виглядала як маленька дитина, то я чесно відповів їй: "Я зовсім не бачу в тобі жінку. На мою думку, ти граєш у дівчинку"», – сказав ведучий.

Виявилося, що їй хочеться бути маленькою. Героїні шоу цього не вистачало, бо вона не мала нормального дитинства та спілкування з батьком. Тому дівчина шукала його підсвідомо у своїх партнерах.

Але коли чоловік бачить перед собою дівчинку, то він і поводиться з нею як з дитиною. Про жодні серйозні стосунки не може бути й мови, хіба що – короткочасний зв'язок. Нормальному чоловікові важливо, щоб поряд була кохана жінка, а не дитя.

Фото: стокові зображення від Depositphotos, прес-служба

Юлія Зорій
Попередній матеріал

Юлія Зорій про життя з міністром і відмову від чайлд-фрі: «Ми хочемо і будемо мати дітей»

Танок на майдані Конґо
Наступний матеріал

20 цікавих фактів про новий альбом гурту Танок на майдані Конґо

Новини партнерів