Соломія Вітвіцька розповіла, чому в них з чоловіком досі немає дітей

Соломія Вітвіцька
Соломію Вітвіцьку приголомшило зізнання власного чоловіка Влада Кочаткова про їхні стосунки.

Чоловік телеведучої вперше зізнався, що було найважчим у подружньому житті з телезіркою. Влад Кочатков розповів, що знаходитись в тіні популярної дружини амбіційному чоловіку дуже важко. Про це йдеться у сюжеті ЖВЛ.

Ведуча ТСН на каналі «1+1» Соломія Вітвіцька і режисер-кліпмейкер (за суміцниством програміст-початківець) Владислав Кочатков цього року святкують сьому річницю весілля. Зі своїм чоловіком ведуча познайомилась на одному з робочих корпоративів 8 років тому, а вже за рік вони одружилися.

Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков

Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков

Прихильники зіркової пари часто запитують у Соломії і Влада, коли ж у пари з'явиться первісток, на що ведуча з посмішкою відповідає:

«Це справа особисто кожного. Не скажу, що я childfree. Ми не ходимо по лікарях чи по знахарях. В обох зі здоров’ям все гаразд. Все, що можу сказати — ми над цим активно працюємо».

Та Соломія вже багатодітна мама — має аж семеро похресників. Серед них: донька двоюрідного брата Миколи маленька Ніколь, дочка ветерана Настя — з яким ведуча познайомилася на фронті — і син Іван української співачки і подруги Соломії Світлани Тарабарової.

Читайте також

Соломія Вітвіцька з дитиною

Попри активний спосіб життя, постійні зйомки, благодійні акції, Соломія зізнається, що постійно проходить проби у телевізійній сфері, адже зупинятися на досягнутому не збирається.

Читайте також

Фото: прес-служба

Попередній матеріал

Наступний матеріал

Новини партнерів