Що подарувати близьким на новорічні свята: топ-варіанти на 2024 рік

Новий рік
Наближається найчарівніше свято року, і разом з ним настає час задуматися про те, як порадувати своїх близьких чимось особливим.

Оригінальні подарунки, підібрані з любов’ю, стануть втіленням вашої турботи та уваги. Щоб дарувати радість й естетичне задоволення, рекомендуємо нашу добірку ідей для найкращих подарунків на Новий рік-2024.

Що подарувати на Новий рік. Топ-7 варіантів

  • Новорічний набір «10 секретів твоєї краси»

BROCARD не залишає байдужими шанувальників краси, і їхній новорічний набір — ідеальний святковий подарунок для прекрасних пані!

Зустрічайте новинку — атмосферний новорічний набір «10 секретів твоєї краси». До святкової коробочки б’юті-експерти поклали 9 міні-версій культових засобів і головну зірку — картку BROCARD на суму 2024 грн, щоб обов’язково повернутися за своїм фаворитом. 

Що всередині коробочки:

Картка BROCARD на суму 2024 грн

Мініатюра крему для обличчя Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions (5 мл)

Мініатюра туші для вій Clarins Supra Lift&Curl (3 мл)

Зразок гелю для обличчя Payot Hydra 24+ 

Зразок крему для обличчя Payot Roselift Collagene 

Зразок сироватки для обличчя Payot Roselift Collagene 

Зразок бальзаму для обличчя Collistar Attivi Puri 

Зразок гелю для обличчя Collistar Attivi Puri

Зразок сироватки для обличчя Clarins Double Serum 

Зразок крему для обличчя Clarins Hydra Essentiel

Замовляйте новорічний набір BROCARD за посиланням

  • Даруйте ігристий настрій

З чим першим у вас асоціюється Новий рік? Звісно, це бризки ігристого, адже які новорічні свята без нього? Тому ігристе – це завжди доречний подарунок. 

Підкресліть святковий настрій із келихом Latinium Rose від бренду Latinium – нового напівсолодкого ігристого вина, що має ніжний рожевий колір та збалансований смак. Воно стане відмінним доповненням до новорічного столу та чудовим способом зробити атмосферу радісною.

  • Парфуми та суфле для тіла в одній ароматичній композиції

Американський бренд Mary Kay відомий своєю розкішною продукцією для догляду за шкірою та п’янкими ароматами. Цієї зими огорніть ваших близьких квітковою композицією Illuminea, яка включає в себе не лише парфуми, але й ніжне суфле для тіла.

Ексклюзивні розкішні парфуми Illuminea із квітково-східним ароматом втілюють у собі тепло і впевненість. Аромат належить до категорії extrait de parfum, яка характеризується найбільшою концентрацією ароматичних масел у складі. А це означає, що запах може затримуватися на тілі так довго, як ви того бажаєте. І навіть довше.

Верхні ноти: мандарин, айва, рожевий перець, вранішня роса.

Середні ноти: червоний абрикос, апельсиновий цвіт, червона півонія, латаття, жимолость.

Нижні ноти: абсолют ірису флорентійського, листя фіалки, кашемірове дерево, ваніль, білий мох.

Суфле для тіла Illuminea — дотик найніжнішого кашеміру, що залишає на шкірі відчуття комфорту та затишку. Це прекрасне доповнення до парфуму Illuminea, а також ідеальний подарунок для тих, хто цінує вишуканий аромат та зволожену оксамитову шкіру.

  • Спа-вікенд

Чудовим подарунком на зимові свята стане вікенд удвох чи у компанії друзів у новому готелі DIDUKH у Буковелі, який нещодавно відкрив готельний оператор Ribas Hotels Group. Це спа-комплекс з сучасним дизайном в українському стилі. В оформленні використано натуральні матеріали (дерево, камінь), а елементи декору пов'язані з українськими традиціями (колосся пшениці, макраме). Концепція комплексу полягає у створенні затишного місця, де гості можуть забути про всі турботи та метушню, насолодитись тишею й красою Карпат і перезавантажитись, не виходячи за територію готелю.

Інфраструктура об’єкта включає власний паркінг на території, критий басейн, сауну, лазню, хамам, душ вражень, джакузі, масажний кабінет, конференц-зал на 60 осіб, лижну кімнату. Родзинкою комплексу також є видовий ресторан з концепцією української кухні SAZHA з зірковим шеф-кухарем, переможцем проєкту «Пекельна кухня» Юрієм Діденком. Тут гості зможуть скуштувати 12 страв за великим столом, спалити дідуха, загадувати бажання, поворожити та спробувати ще багато цікавого. Сервіс орієнтований на максимальний комфорт гостей.

  • Елегантна сукня

Обираючи подарунок на Новий рік, важливо зосередитися на стилі та універсальності, щоб проявити витончене вираження вашої турботи та смаку. А що може бути кращим подарунком для дівчини (жінки, подруги, мами), ніж новенька сукня? Радимо звернути уваги на «Твою Особливу Колекцію» від VOVK — ідеальний варіант, для того, щоб проявити турботу та відчути радість від отриманого подарунку.

Серцем колекції стала чарівна максі-сукня, виткана з штучного шовку у чорному та сріблястому відтінках. Цей подарунок не лише вражає своєю красою, але й відкриває безмежні можливості для творчого поєднання.

Чорний та сріблястий – кольори витонченості та стилю, які легко перетинають межі різноманітних заходів, надаючи вашому образу елегантності та шарму. Ця сукня стане не лише основою вашого гардеробу, але й втілює в собі вишуканість, дозволяючи створювати неповторні ансамблі. Взуттям та аксесуарами можна грати, відтворюючи образи для будь-якої нагоди — чи то з кросівками та худі, чи з босоніжками та елегантним кардиганом.

Запрошуємо вас зануритися у світ стильної елегантності від VOVK та зробити цей момент особливим подарунком, який вразить та здивує в найкращому розумінні цього слова. Такий подарунок — це не лише елемент гардеробу, але і яскравий акцент вашої уваги та бажання робити своїх близьких щасливими. Нехай цей новорічний сезон буде наповнений радістю та стилем, які ви даруєте своєю увагою та вишуканим вибором подарунків.

  • Квиток на концерт

Додайте нотку чарівності до святкового настрою, подарувавши квиток на феєричний концерт-виставу «Чарівна паличка диригента». Це унікальне шоу, де герої відомих фільмів зійдуться разом під акомпанемент ваших улюблених мелодій.

Оркестр НАОНІ, відомий на всю Україну та світ, виконає неповторні аранжування відомих композицій, переносячи вас у магічний світ кіно. Під керівництвом диригента цей концерт стане справжньою симфонією емоцій і вражень.

Купуйте квитки на Karabas.comПодаруйте вашим близьким можливість поринути у світ музичної казки.

  • Адвент-календар, присвячений догляду за волоссям

Якщо ви шукаєте подарунок, який буде приносити радість не лише один день, але протягом всього місяця, зверніть увагу на адвент-календар від професійного салонного бренду Newsha.

Усередині 24 сюрпризи, серед яких 5 масок, парфум для волосся, кондиціонери, шампуні, рушник-тюрбан та інші приємні відкриття. З цим календарем кожен день може стати святом для вашого волосся!

Придбати адвент-календар Newsha можна за посиланням

Нехай 2024 рік буде сповнений приємних моментів, а обрані подарунки приносять незабутню радість вашим близьким. Створіть казковий настрій з найкращими подарунками!

Читайте також

Що подарувати на День святого Валентина: вішліст до 14 лютого

Що подарувати на День святого Валентина: вішліст до 14 лютого

Вау-подарунок для поціновувачів пива: новорічний адвент-календар з найкращими бельгійськими брендами

Вау-подарунок для поціновувачів пива: новорічний адвент-календар з найкращими бельгійськими брендами

новорічні резолюції
Попередній матеріал

10 новорічних правил для жінок, які шукають щастя в кожному дні

Нікіта Добринін
Наступний матеріал

Топ-7 новорічних фільмів на думку Нікіти Добриніна

Новини партнерів