Що подарувати на День святого Валентина: вішліст до 14 лютого

Що подарувати на День святого Валентина
Підбірка подарунків для тих, хто наповнює ваше серце коханням.

Цей вішліст ми склали з любов’ю і думками про всіх українських закоханих, які цього року як ніколи заслуговують на подарунки і свято. Ми щиро переконані: кохання неодмінно врятує світ.

Ідеї романтичих подарунків на День святого Валентина

  • Подарунковий сертифікат

Час дарувати приємні емоції, і ми потурбувалися про те, щоб ви не витрачали зайвий час на пошуки вдалих ідей. Визначитися з подарунком для близької людини буває доволі складно, тож у такому випадку сертифікат стане в нагоді: ваші кохані зможуть самостійно обрати те, що їм подобається. Наприклад, аромадифузор для затишку дому, парфумований крем для тіла або соєву свічку з неймовірним чуттєвим запахом.

Подарункові сертифікати на суму 1000, 2000, 3000 грн від парфумерно-косметичного бренду INRO неодмінно порадують тих, про кого ви дбаєте і кого любите.

  • Ювелірні прикраси та коштовні аксесуари

Кажуть, що є три речі, які завжди потрібні жінкам і зайвими не бувають, — туфлі, сумочки і прикраси. Погоджуємось з цим лише частково і можемо з упевненістю сказати, що ювелірні прикраси є саме тим мастхевом, що ніколи не втрачає цінності та актуальності.

Будь-кого здатен підкорити подарунок від відомого бренду ювелірних прикрас BUUNT, представленого на ринках України, Європейського Союзу, Японії і США. Виробництва компанії зосереджені у Великій Британії, Ізраїлі, Італії та Україні. Лімітовані серії виробів ручної роботи, витончений дизайн, велич унікальної японської техніки Мокуме-Гане, цінність якої підкреслена дорогоцінним камінням у доповненні з гарячою емаллю, є складовими ідеології бренду BUUNT.

Технологія Мокуме-Гане — це спосіб об'єднати різні за кольором дорогоцінні метали і досягти неповторного в кожному наступному виробі візерунка натуральної деревини. Як немає у світі двох дерев з ідентичним малюнком зрізу, так неможливо створити два ідентичні вироби у техніці Мокуме-Гане. Тож по суті BUUNT перетворив ювелірні прикраси на предмети мистецтва.

Вибираючи ювелірний виріб від BUUNT, ви отримуєте єдиний на всій планеті унікальний екземпляр, який є результатом поєднання технології, майстерності, краси природи та акту чистої творчості.

До речі, в колекціях бренду є розкішні подарунки як для жінок, так і чоловіків. Наприклад, нова лінійка портмоне зі шкіри алігатора, прикрашених діамантами, або елітна бритва, що стане прекрасним подарунком для чоловіка, якому небайдужі його імідж і статус.

Це люксовий сегмент, який стоїть в одному ряду з найвідомішими брендами. Особливий подарунок на довгі роки!

  • Парфумерія

Нагадайте коханим про свої щирі почуття і створіть атмосферу, як у пісні Love is in the air, за допомогою вишуканих ароматів. Парфуми — це завжди доречний подарунок, особливо якщо ви добре знаєте смаки близької людини. Взимку як ніколи актуальні шлейфові, пряні та пудрові запахи.

До речі, щоб знайти розкішний аромат, можна навіть не виходити з дому: онлайн-магазин EVA.UA пропонує чудовий вибір елітної та нішевої парфумерії для чоловіків і жінок.

  • Шопінг-терапія

Чи помічали ви, як поява нового одягу в гардеробі змінює ваш настрій? Учені прийшли до висновку, що шопінг і зокрема походи по магазинах позитивно впливають на психоемоційне здоров'я людини і навіть збільшують тривалість життя. Тож якщо це настільки корисно, чому б не порадувати свою кохану людину, подарувавши нову емоцію за допомогою одягу.

Зазвичай хлопці заздалегідь знають, який подарунок презентують дівчині. Проте якщо ви зовсім заплутались і не маєте часу на пошук найкращих емоцій — тоді бренд VOVK точно допоможе тобі зробити цей день максимально приємним. Отже, подарунковий сертифікат номіналом від 500, 1000, 2000 грн — просто ідеальне рішення для будь-якої дівчини. Вона точно не відмовлятиме собі в насолоді особисто обрати омріяний лук або запросить вас приєднатись на такий шопінг, що обов'язково зблизить вас ще більше.

Ще кращий подарунок для хлопця, який точно знає всі параметри і смакові уподобання своєї дівчини чи дружини, — купити сукню для неї на свій смак і запросити на вечерю в улюблене місце. Повірте, такі презенти для дівчат в таку дату стануть новим шляхом до серця дівчини, яка обов'язково ще більше закохається в вас. Нехай цей День закоханих принесе тільки тепло і радість!

До речі, нещодавно бренд VOVK презентував нову весняну колекцію 2023 року. Старт продажів відбувся минулого тижня і у всій мережі та в інтернет-магазині vovk.com тепер можна приміряти новинки одягу. Цього сезону у бренду своє бачення весни: романтичні сукні, класичні костюми, цікаві яскраві принти, незвичайна палітра і багато всього цікавого — ось що можна побачити у всіх студіях або на сайті.

«Хай буде весна» — гасло нової лінійки, і вона точно буде такою, якою ми її всі хочем бачити: теплою, кольоровою та переможною. Після темряви завжди настає ранок! Основним посилом до колекції є те, що найкращим трендом цього року є стимул до прояву характеру і справжнього настрою, висловлювання своєї точки зору і думки, а також необхідність завжди залишатися собою. 2023 рік — це рік сміливості, яскравості, дуже незвичайних поєднань та експериментів. Тож вже просто зараз можете подивитись новинки від VOVK та запланувати свій онлайн-шопінг або прогулянку магазинами задля оновлення гардеробу.

  • SPA weekend

Єдиний в Україні та найбільшій у Східній Європі комплекс, присвячений аюрведі та здоровому способу життя, Shambala Wellness Club — це одне з ідеальних місць для романтичних побачень з коханою людиною або (чому б ні?) із самим собою. Тут ви зможете зануритися в атмосферу піклування про здоров’я та наповнення енергією, зупинитися на мить, щоб відчути кожну клітинку свого тіла та подумки подякувати за життя.

SPA вікенд у заміському комплексі SHAMBALA, розташуваному за 30 км від Києва в тихому, екологічно чистому місці в с. Рожни, допоможе обнулитися, зняти напругу, відчути релакс і максимальне сенсорне задоволення. Десь у тихому місці на березі стрімкої річки, де віє індійськими пахощами та аюрведичними оліями, — там, де затишний SPA.

Бронюйте ваш незабутній вікенд на сайті.

  • Квіти

Посмішка коханої людини — це найпрекрасніша мить і насолода для очей. А подарувати її надзвичайно легко, для цього достатнім є букет квітів. Вибір такого подарунка дуже багато розповість про вас: про ваше щире ставлення і чуттєвість, вміння виражати почуття і бути уважними.

Даруйте незабутні емоції! Замовляйте квіти для ваших близьких людей з нагоди свята і просто за покликом серця. 

  • Запрошення на вечерю тет-а-тет

Не обов’язково бути Євгеном Клопотенком або Ектором Браво, щоб здивувати вашу близьку людину кулінарним сюрпризом. Запросіть кохану/коханого на вечерю і зробіть це красиво: підпишіть листівку або навіть напишіть романтичний лист, прикрасьте вашу оселю в стилі хюгге і приготуйте просту, але вишукану страву. Наприклад, це може бути запечений камамбер з гілочками розмарину і томатами черрі у поєднанні з хрустким багетом.

Головне — цей вечір не буде схожим на інші і проведете ви його тільки удвох.

Читайте також

Анна Саліванчук розповіла про романтичний подарунок чоловіка на 37-річчя

Анна Саліванчук розповіла про романтичний подарунок чоловіка на 37-річчя

Топ-5 подарунків на Новий рік. Підбірка ідей для казкового настрою

Топ-5 подарунків на Новий рік. Підбірка ідей для казкового настрою

Єфросиніна
Попередній матеріал

Як не виховати організаторів п’яних вечірок: Єфросиніна – про гучний скандал і виховання хлопчиків

Shambala Wellness Club
Наступний матеріал

Як відновити емоційну і фізичну рівновагу під час війни: поради від Shambala Wellness Club