Відома фітнес-тренерка запустила онлайн-опитування про українських жінок

фітнес
Соціальне дослідження «Хто я?» від Каті Жесть.

Катя Жесть — фітнес-тренер та експерт зі збалансованого харчування. Автор власної методики тренувань «Жесть» та освітньої платформи «Мінус», завдяки якій понад 30 000 людей здобули своє здорове тіло.

«Ми з командою перші в Україні створили освітній інфопродукт на тему здорового способу життя. Цей продукт базується на науковому підґрунті, на медичних зверненнях, на моєму особистому досвіді як фуд-терапевта», — говорить Катя Жесть. 

Український інфлюенсер, спорт-експерт і мотиваційний спікер Катя Жесть — людина, яка все своє свідоме життя популяризує фізичну культуру. Вона відома постійною роботою в сфері схуднення, серед людей, для яких ця тема стала ідеєю-фікс.

Разом з командою розробили соціальне дослідження «Хто я?» для прекрасної частини українського суспільства. Основна мета — займатися просвітницькою роботою серед українського населення. Ціль соціального дослідження — покращити ментальне здоровʼя нації, адже жінка — це джерело та початок енергії, це віра та продовження нації. Це дослідження про українських жінок, які живуть своє життя під час війни.

«Для мене сильні українські жінки — це ті, які співають, танцюють, фарбуються, плачуть і водночас посміхаються своїм дітям, народжують навіть тоді, коли страшно, йдуть на роботу, коли вимикають світло, готують їсти, запалюють свічки і продовжують жити. Це всі ми з вами: сильні, але тендітні, а ще дуже вірні! У цьому і є наша сила! Тому саме нам ми з командою вирішили присвятити дане соціальне дослідження» — розповідає Катя.

Взявши участь в опитуванні, вже більше 1000 учасників першочергово допомогли самі собі. Це була коротка, але змістовна розмова з собою тет-а-тет, 7 хвилин наодинці та відверта відповідь на запитання «Хто я сьогодні?», інтимна розмова з собою, іноді навіть «дзеркало», але водночас і можливість поділитися знаннями та навичками, які впливають на ментальний стан учасників опитування, а значить, можуть вплинути на все, до чого вони торкаються і на тих, з ким вони контактують.

Пройти опитування можна за посиланням.

Onuka
Попередній матеріал

Onuka на власному прикладі показала, як подолати панічну атаку: відео

Наталія Горбаль
Наступний матеріал

Адвокат Наталія Горбаль – про топ-3 причини розлучень у 2023 році і найбільш разючу судову справу

Новини партнерів