Фірмовий чай від кулінарної зірки: «Так зігріває, що всі хвороби виходять»

чай
Сезон чаїв у розпалі! Експерт реаліті «На ножах» (Новий канал) шеф Алекс Якутов поділився рецептом свого улюбленого. У фірмовому чаї є пікантний секретний інгредієнт.

Шеф поділився рецептом свого улюбленого гарячого напою.

– Бармени всіх ресторанів, які я відкривав, знали, що я люблю особливий чай. Його навіть називали «Чай Якутський». Це був такий прикол у нас, – сміється Алекс Якутов. – Я пив його щодня щозими. Інколи навіть по дві чашки. Цей напій так зігріває, що всі хвороби виходять. Ділюся фірмовим рецептом!

Рецепт зігріваючого імбирного чаю. Інгредієнти

  • грейпфрут – 1 шт.;
  • апельсин – 1 шт.;
  • вода – 150 мл;
  • імбир – 1 ст. л.;
  • фреш лимона – кілька крапель;
  • мед – 2 ст. л.;
  • чилі – ¼ ч. л.

Приготування чаю

  1. Витиснути з фруктів фреш. Можна замінити на готовий сік, але у щойно приготованому фреші буде більше вітамінів і користі для організму.
  2. Змішати фреш з водою. Добре прогріти.
  3. Подрібнити імбир. Додати в чашку з рідиною. За бажанням, додати лимонний фреш.
  4. Рекомендація шефа – додати в чай добре подрібнений перець чилі. Якщо ви поціновувач гостренького, спробуйте!
  5. Подати пікантний чай з медом.

Смачного!

Читайте також

Десерт, від якого можна схуднути: рецепт-знахідка від Ектора Хіменеса-Браво

Десерт, від якого можна схуднути: рецепт-знахідка від Ектора Хіменеса-Браво

Зірковий рецепт вівсянки: Олена Фроляк розкрила секрет смачного дієтичного сніданку

Зірковий рецепт вівсянки: Олена Фроляк розкрила секрет смачного дієтичного сніданку

Леся Нікітюк
Попередній матеріал

Неймовірно смачно! Борщ від Лесі Нікітюк: покроковий рецепт

Даша Квіткова на Мальдівах
Наступний матеріал

Даша Квіткова відповіла, з ким полетіла на Мальдіви і чи платив Нікіта Добринін за її відпочинок

Новини партнерів