3 найромантичніші вчинки Євгена Хмари для коханої жінки

Євген Хмара
Українському композитору Євгену Хмарі не потрібен привід для того, щоб зробити сюрприз коханій — він намагається дивувати її щодня.

У День всіх закоханих піаніст-віртуоз поділився ідеями для ідеального сюрпризу, який може зробити кожен чоловік.

Евгений Хмара и его жена Дарья Ковтун

  • Оригінально зустрічати другу половинку

«На самому початку наших стосунків ми з Дашею могли посваритися тричі на день. І ось після однієї з таких сварок вона поїхала на гастролі. Потрібно було якось виходити із ситуації. Я подумав, що просто зустріти її поїзд Дніпро-Київ із квітами в руках буде банально та очікувано. Тоді я вирішив зустріти її прямо у поїзді. Купив квиток до Дніпра, мій поїзд прибував на вокзал за 10 хвилин до відправлення поїзда Даші до Києва. Часу в мене було в обріз - щоб я встиг пересісти з одного поїзда в інший. Якби мій потяг затримали, весь план лопнув, як мильна бульбашка. Тому я вистрибував зі свого вагона ще до того, як поїзд зупинився, і добряче пощекотав нерви провідниці. Але зрештою дивом встиг заскочити в поїзд до Даші. Зробив я це непомітно і думав, що як ми рушимо, я як офіціант підійду до Даші з чаєм і здивую її. Але оскільки чай було взяти ніде, я просто сів біля неї. То справжній сюрприз. Ми проговорили всю дорогу».

Евгений Хмара и его жена Дарья Ковтун

  • Побачення–сюрприз

«Одного дня, коли на небі було унікальне видовище — Місяць, Венера та Юпітер зійшлися в трикутник, і це можна було побачити неозброєним поглядом, навіть без телескопа, — я вирішив влаштувати Даші побачення на даху будинку. Це зараз можна просто вбити у кулі «побачення на даху» — і з десяток спеціальних фірм запропонують тобі таких вечорів під ключ, а тоді це було складніше. Мені довелося зробити все самостійно. Я вибрав дах з чудовим оглядом, домовився з консьєржкою, щоб нас пустили туди. Це мені коштувало два квитки на мій концерт, посмішка на всі 32 та 10-хвилинну розмову переконала милу жінку в щирості моїх почуттів до Даші, і вона пішла мені на зустріч. Я заздалегідь приніс туди їжу та шампанське. Залишалося привести туди лише Дашу. Їй я сказав, що мені треба дещо передати своєму другові і запропонував піти зі мною. Але коли ми дійшли до верхнього поверху, і я запропонував їй вийти на дах, вона зрозуміла, що жодного друга, ні зустрічі з ним не віщувало».

Евгений Хмара и его жена Дарья Ковтун

  • Секретна подорож

«Зараз ми намагаємося щороку кудись літати та відкривати для себе нові країни, але раніше це була ціла подія. Я сказав Даші, що наші друзі запросили нас до Одеси і ми летимо туди. Вона, звісно, ​​здивувалася, чому не на машині, як ми це робимо звичайно, але погодилася поїхати. Приїхавши в аеропорт, ми не проходили жодних реєстрацій, тому що у мене була ручна поклажа, а посадковий я оформив онлайн. Але інтригу вдалося зберегти лише до гейту, адже над ним великими літерами було написано «Салоніки». Це була одна з найкращих поїздок, сюрприз Даші дуже сподобався».

Евгений Хмара и его жена Дарья Ковтун

Фото з особистого архіву Євгена Хмари

Холостяк Алекс Топольський
Попередній матеріал

Холостяк Алекс Топольський поділився головним правилом поведінки на першому побаченні

Денис Жупник та Олександра Козир
Наступний матеріал

«Перші десять років були лише розігрівом»: сімʼя Жупників – про період спільного життя

Новини партнерів