Як гарно! Розглядаємо екстер'єр у стилі хюгге на премії Viva! Awards 2021

JYSK
У цьому році Viva! запросила зірок на вечірку в затишній заміській локації, де гості заходу насолоджувалися атмосферою справжнього "хюгге" від JYSK.

У 2021 році найкраще видання про відомих людей вирішило провести церемонію Viva! Awards на літній локації, де кожен із присутніх міг би відчути максимальний комфорт та розслаблення. Не дивно, що генеральний партнер премії Viva! Awards 2021 стала міжнародна мережа JYSK — компанія, синонімом якої є затишок.

На терасі заміського комплексу Navy гості події мали змогу перенестися до справжнього центру скандинавської атмосфери хюгге (hygge) — датського щастя та благополуччя.

JYSK — це 100% скандинавське натхнення. У мережі магазинів можна вибрати товари для дому, саду та комфортного відпочинку. Генеральний партнер Viva! Awards створив на заході атмосферу безтурботності та зручності. Адже що може бути краще, ніж насолоджуватися затишним літнім днем просто неба? У літній колекції меблів та аксесуарів JYSK ви знайдете все необхідне для облаштування двору, тераси чи балкона у стилі хюгге.

Комфортне житло у 2021 році стало не розкішшю, а необхідністю. Простір, у якому ми проводимо максимальну кількість часу, просто має бути затишним. І, до речі, зовсім не обов'язково витрачати годинник у дорозі за місто, щоб насолодитися атмосферою хюгге. Облаштувати оазис можна й у дивовижному міському антуражі. Наприклад, перетворити власний балкон, терасу чи двір на затишне місце для відпочинку. Створюючи меблі та аксесуари для літньої колекції, JYSK надихався мальовничими ресторанами з терасами на даху — вони завжди викликають максимум позитивних емоцій у розрізі міського відпочинку влітку.

Упорядковуючи комфортний простір для відпочинку, поєднуйте різні матеріали та текстури: наприклад, дерево, метал та бетон. Красиво виглядатимуть легкі садові стільці зі сталі в комбінації зі столом із незвичайною дерев'яною стільницею, прикрашеною круговим орнаментом. Вибираючи відтінки, зупиніться на лімітованій кількості кольорів. Вдало виглядають спокійні базові кольори з невеликим вкрапленням яскравих акцентів у декорі — це можуть бути пледи, подушки, горщики для рослин або лампи.

Декоруючи балкон, зверніть увагу на красиві свічки у ліхтариках та свіжі квіти у вазах, які можна розмістити на вертикальних полицях. Увечері, милуючись зірками, не забудьте запалити гірлянди — вони надають магії та романтики.

Якщо ви є щасливим володарем просторої тераси, прислухайтеся до порад професійних декораторів, які рекомендують зонувати територію. Обідню зону варто відокремити від точки відпочинку, а зробити це можна за допомогою високих горщиків із рослинами. Кущі або невеликі дерева у стильних горщиках захистять ваше місце релаксу від вітру та сторонніх поглядів.

Ще одна знахідка від JYSK — крісло-кокон, яке неодмінно стане зіркою вашого Інстаграма цього літа. Втім, в асортименті мережі є безліч хітів, які приковують до себе увагу. Одним із них став комплект садових меблів, розташований на вечірці Viva!: зірки постійно фотографувалися у зручних плетених кріслах на зеленому лужку. Атмосферні знімки, що увійшли до посту-репортажу. з івента залишаться в пам'яті наших гостей на довгі роки.

Головна редакторка сайту Viva.ua Людмила Гріцфельдт, Юлія Муленко
</>

Головна редакторка сайту Viva.ua Людмила Гріцфельдт, Юлія Муленко
</>

Фото: Марина Собко, Богдан Венгер, Вальдемар Горлушко, Ганна Сошнікова, прес-служба JYSK

JYSK
Попередній матеріал

Як гарно! Розглядаємо екстер'єр у стилі хюгге на премії Viva! Awards 2021

Connecting Women
Наступний матеріал

Ярослава Гресь — про шлюб з Андрієм Федорівим та виховання 4 дітей: інтерв'ю Connecting Women

Новини партнерів