Ночь на Ивана Купала Руслана проведет на "вершине мира" в поисках цветка папоротника

Руслана отправляется спасать Карпатские леса
Руслана начинает экспедицию в Карпаты, посвященную сохранению пралесов. В ночь на Ивана-Купала певица встретит на "вершине мира" в поисках цветка папоротника, а на следующий день нырнет в озеро Молодости.

#@#

Руслана начинает экспедицию в Карпаты, посвященную сохранению пралесов.

Украинская Амазонка Руслана не в первый раз удивляет своими масштабными музыкальными и социальными проектами. В ее ближайшие планы входит экспедиция на «вершину мира», в Карпаты.

На своей странице в Facebook она поделилась планами на ближайшие дни: «Друзі, сьогодні я починаю експедицію на “вершину світу”, в Карпати! Свій найбільший екстрим в горах на Буковелі присвячую збереженню карпатських пралісів.

В ніч на Івана Купала, з 6 на 7 липня, я піду в гори з командою екстремалів, щоб, за древнім міфом, знайти квітку папороті.

Ми піднімемось на малий горганський хребет, де на висоті 1900 м, під час сходу сонця, пролунає карпатський спів у моєму виконанні. Це екзотична манера голосу та пластики тіла, мова гір, якою співали колись наші предки.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Нежная и сильная: Руслана в новом клипе "Я люблю"

А вже в суботу, 8 липня, я пірнатиму в гірське озеро Молодості, де на глибині 17 метрів на мене чекає темрява та найзимніша температура води.

Ми будемо робити стрім на моїй сторінці Facebook під час початку сходження, о 00:00, та в кінці, на світанку.

Крім цього, на моєму каналі YouTube пізніше ви зможете насолодитись неймовірними кадрами, знятими в горах з квадрокоптеру та камер двох сміливих операторів, які будуть зі мною в експедиції.

Я не уявляю собі, які випробування на нас чекають у нічному лісі, в скелях, вздовж гірської річки вночі та на сході сонця! Проте ці “ініціації” в екстремальних умовах заряджають мій голос і тіло для мого нового шоу, яке я покажу вам найближчим часом.»             

Тож, вже сьогодні опівночі, кожен зможе спостерігати за неймовірними та екстремальними подіями під час експедиції Руслани на її офіційній сторінці www.facebook.com/ruslana.official

А також побачити всю красу українських пралісів та гірські краєвиди.

Руслана отправляется спасать карпатские пралеса

Руслана отправляется спасать карпатские пралеса

Руслана отправляется спасать карпатские пралеса

Руслана отправляется спасать карпатские пралеса

Руслана отправляется спасать карпатские пралеса

Стильная пара: Кейт Мосс вышла в свет с молодым бойфрендом
Попередній матеріал

Стильная пара: Кейт Мосс вышла в свет с молодым бойфрендом

Олег Яковлев
Наступний матеріал

Жена покойного участника "Иванушки International" поделилась одним из последних фото с ним

Новини партнерів