Модні тренди весна-літо 2024: український бренд одягу MORANDI представив колекцію з льону

MORANDI
Український бренд MORANDI презентував колекцію весна-літо 2024 у стінах бутік-готелю «Воздвиженський».

Основою колекції Renewal став натуральний льон — екологічно чистий матеріал, що відзначається своєю довговічністю та комфортом. На подіумі гості закритого показу побачили класичні тренчі, брючні костюми з жилетом та брюками палаццо, сукні міді, сукні у стилі сафарі, комбінезони та стильні жакети. Основні кольори колекції — темно-синій, бежевий, коричневий, а також охра та оливкові відтінки.

Колекція натхненна філософією зв'язку краси природи та людини, що проявляється в лаконічних фасонах, стриманих лініях крою, натуральності тканин та матеріалів. Вільні фасони дозволяють створювати безліч оригінальних поєднаннь та відчувати себе зручно й комфортно в кожному русі. Елегантності і романтизму виробам із колекції  SS24 надають ґудзики із натуральної мушлі, бахрома, квіти та елементи ручної роботи.

Відкривала показ топмодель Дарія Швець, яка ходила подіумами для Giorgio Armani, Valentino, Julien Fournie та Georges Hobeika. Модель вийшла на дефіле у мідісукні оригінального крою молочного кольору.

Креативний директор та стиліст Крістіна Білоус доповнила образи моделей вуалями, прозорим шовком, сіткою та прикрасами. Для цього показу були спеціально створені ботфорти з сітки. Колекція представлена у форматі весняного капсульного гардеробу, де кожен знайде лук для будь-якого випадку – від повсякденного образу до вечірнього виходу.

Закривала показ відома модель Тетяна Брик, яка робила зйомки для Vogue, Harper’s Bazaar та L’Officiel, співпрацює із брендами Charlotte Tilbury, Yohji Yamamoto, Pepe Jeans, Dior та є переможницею проекту «Топ-модель по-українськи».

Тетяна завершила показ у чорному корсеті та напівпрозорій максі шовковій спідниці із глибоким розрізом. 

Фінальним акордом став вихід власниці та дизайнерки бренду Алли Коваленко разом із моделями.

Серед присутніх на заході були помічені співачка Євгенія Власова, дизайнер бренду EROMIN Євген Єрьомін, дизайнер Яніс Степаненко, танцівниця Ілона Гвоздьова, представники Edimedia (Viva!, «Єдина» та ін. медіа) Анна Луценко та Ольга Женевська, засновниця модельної агенції Faces Євгенія Тимошенко, Анна Малиновська та інші гості.

Алла Коваленко

Євгенія Власова

Євген Єрьомін

Яніс Степаненко

Ілона Гвоздьова

Ірина Татаренко, представники Edimedia (Viva!, «Єдина» та інші медіа) Анна Луценко та Ольга Женевська

Євгенія Тимошенко

Наталія Лук'янець

Ольга Женевська, Анна Малиновська

Лукбук колекції Renewal українського бренду MORANDI

Фото: Олександр Рибка, Euheniy Belov

Анастасія Цимбалару
Попередній матеріал

Ого! Анастасія Цимбалару шокувала кількістю джинсів у своєму гардеробі

парфуми
Наступний матеріал

Тенденції у світі краси: що варто спробувати у цьому сезоні

Новини партнерів