10 років досвіду Professional Nail Boutique. Вектор на гіпоалергенність

10 років досвіду Professional Nail Boutique. Вектор на гіпоалергенність
Вже 10 років на ринку nail&beauty індустрії підкорює серця професіоналів нігтьової естетики бренд гіпоалергенних гель-лаків PNB.

Говорячи цифрами, загальна картина досягнень PNB вражає.

  • 1200+ найменувань продукції
  • 1 150 000 задоволених клієнтів
  • 29 країн в мережі
  • 500+ дилерів по всьому світу
  • 60+ виставок, фестивалів та чемпіонатів
  • 122 представники компанії
  • 9,3 млн реалізованих товарів
  • 80 професіоналів і фанатів своєї справи

Окрім цього, 26 січня 2021 було встановлено національний рекорд "Найдовші нарощені нігті на руці". Нарощування довжиною 2 м під силу гіпоалергенному Builder Gel PNB.

Цей ювілей є чудовою нагодою не лише відзначити успішну діяльність, а й звернутися до важливої теми безпеки nail-продукції.

Головною перевагою PNB є абсолютна гіпоалергенність матеріалів. Кожна формула продукту розробляється з умовою безкомпромісної безпеки для здоров’я.

Матеріали PNB стали улюбленими для майстрів по всьому світу. Їх безпечність гарантована спеціальними формулами складу 7 FREE та 12 FREE. Такі маркування означають, що продукція не має в складі канцерогенних речовин, які при подразнюють очі та шкіру, не викликає хімічних опіків та не містить небезпечні для здоров'я речовини.

Під час виконання покриття, базовий шар є тим, який безпосередньо контактує з кератиновою структурою нігтя. Очевидно, що якість цього продукту має бути бездоганною.

Для того, аби сьогодні клієнти мали різноманіття вибору прозорих баз найвищої якості, PNB вразили nail-ринок, випустивши дві останні інноваційні 12 FREE бази. Розкажемо про них детальніше.

HEMA FREE Base PNB 一 це прозора база з інноваційним складом та унікальними властивостями. Формула відрізняється відсутністю мономера HEMA, що дозволяє звести до мінімуму ризик появи алергічних реакцій, подразнення та свербіння. Це справжній "порятунок" для алергіків. Більш того, база не нагрівається та не завдає неприємних відчуттів під час полімеризації.

ExtraPro Base PNB, Keratin Complex 一 професійна каучукова, гіпоалергенна база з кератином для створення ультрастійкого манікюру. Її використання мінімізує сенсибілізацію шкіри, адже у формулі замінено мономер HEMA на HPMA. База насичена кератином, який ущільнює, забезпечує посилений захист, а також максимальне зчеплення з нігтьовою пластиною.

З нагоди ювілею, PNB дарує нашим читачам промокод VIVA на -15% знижки в офіційному інтернет-магазині pnb-shop.com.ua до 10.07.2023. PNB створює продукти з турботою про Ваше здоров’я. Робіть ставку на якість та бережіть свою красу!

Тарас Цимбалюк
Попередній матеріал

Тарас Цимбалюк розповів, що робить для того, щоб мати пружні м'язи

4 сироватки-концентрати, за які шкіра вам подякує
Наступний матеріал

Б’юті-знахідка: 4 сироватки-концентрати Mary Kay, за які шкіра вам подякує

Новини партнерів