5 додаткових засобів для догляду за волоссям та шкірою голови

догляд за волоссям та шкірою голови
Мінімальний догляд за волоссям і шкірою голови передбачає регулярне очищення за допомогою шампуню.

Багато хто наносить ще й бальзам чи кондиціонер, а інколи навіть експериментує з масками. Проте існують інші додаткові засоби, використання яких може суттєво покращити структуру волосся, стимулювати його відновлення та надати природного сяяння.

Пілінги

Поганий стан шкіри голови впливає і на волосся по всій довжині, тому періодично необхідно проводити процедуру глибокого очищення. Пілінг видаляє стійкі залишки косметичних засобів, себуму, сприяє росту волосся, оскільки підживлює корені. Підбирати такий засіб варто з урахуванням особливостей вашого типу шкіри голови. На EVA.UA можна легко знайти відповідний продукт. Наприклад, для жирного волосся буде ефективним Abril et Nature Fepean 2000 Oil Exfoliant. Лужний ефект пілінгів підходить навіть для тих, у кого чутлива й подразнена шкіра.

Ампули

Ампули є ефективними проти випадіння та пробуджують неактивні фолікули. Продукт стимулює ріст волосся та кровообіг у шкірі голови. Ампули містять потужний вітамінний комплекс, протеїни, рослинні олії та екстракти. Наприклад, засіб Collistar Anti Hair Loss Revitalizing Vials відновлює сухе та пошкоджене волосся завдяки висококонцентрованому запатентованому комплексу Trichogen Veg®. Ампули Dikson Argabeta Botol Up Plumping Treatment зміцнюють стоншене волосся, роблять його щільнішим, оскільки містять колаген, рослинний кератин і протеїни, стовбурові клітини й гіалуронову кислоту.

Термозахист

Фен, випрямляч, стайлер і навіть спекотне сонце роблять волосся тьмяним та пошкодженим. Термозахисна продукція є незамінною для щоденного догляду, оскільки волосся постійно піддається впливу гарячого повітря та високих температур.

  • Спрей Heat Shield Thermal Protection бренду Bumble and bumble є професійним засобом з органічним складом на основі меду, олії жожоба, вітаміну Е. Він захищає від ультрафіолету та дії термоприладів, а також фіксує зачіску.
  • Професійний бальзам-флюїд PROFIStyle Color — термозасіб, який захищає колір фарбованого волосся від вицвітання. У його складі є рослинні олії арганії та жожоба.
  • Kallos Cosmetik Flat Iron Spray забезпечує надійний термозахист перед гарячим укладанням. Він затримує вологу всередині кутикули та запобігає пересушуванню.

Бустери для додаткового об’єму

Стайлінгові засоби швидко дають необхідний об’єм, проте вони можуть зіпсувати структуру волосся. Рекомендуємо замінити їх на спеціальний догляд у вигляді бустера, що містить натуральні компоненти та зміцнює волосся. L'anza Ultimate Treatment — активний бустер, у складі якого є кератинові амінокислоти, екстракт пінника лугового, УФ-фільтри. Він чудово підходить для догляду стоншеного й рідкого волосся.

Догляд для кінчиків волосся

Якщо ви зосереджені на відрощуванні волосся, то живлення та зволоження кінчиків має бути пріоритетним. Оскільки ця частина волосся найінтенсивніше піддається впливу коливання температур, негативної дії зовнішніх чинників, то втрачає привабливий вигляд. Посіченість і сухість кінчиків — проблема, з якою можна впоратися за допомогою додаткових косметичних засобів: філерів, сироваток, рідких кристалів, вітамінних комплексів. Ось деякі варіанти для вас: сироватка для кінчиків OnlyBio Hair of the Day, рідкі кристали Pharma Group Laboratories, флюїд-крем для волосся Echosline Seliar Keratin Treatment.

Фото: пресслужба

Дарія Кравець
Попередній матеріал

Фіналістка Woman of the Universe Дарія Кравець поділилася секретами краси

Дженніфер Лопес
Наступний матеріал

Фантастична! Дженніфер Лопес в об'єктиві легендарної Енні Лейбовіц

Новини партнерів