Життя переможе: перший після початку повномасштабної війни друкований номер Marie Claire Ukraine

Marie Claire Ukraine
Незважаючи на те, що в країні триває війна, більшість підприємств зупинили свою діяльність та поставили на холд роботу, редакція Marie Claire Ukraine представила свіжий осінній номер, і головна тема — життя переможе.

Він став першим випуском, який вийшов після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Тому теми, що розкриваються в номері, демонструють, як змінилися права жінок під час війни. Редакція поспілкувалась з жінками, котрі стали вимушеними переселенками і повинні були кардинально змінити рід діяльності, аби прогодувати свою сім’ю в чужій країні. Також  дослідила феномен української вишиванки і те, як з традиційного оберегу вона стала геополітичним маніфестом.  

Читайте також

Viva! Польща присвятила номер Україні. На обкладинці перша леді з донькою обіймають президента

Viva! Польща присвятила номер Україні. На обкладинці перша леді з донькою обіймають президента

MONATIK – про стосунки з дружиною, реакцію дітей на війну і чому не повертався в Україну після 24.02

MONATIK – про стосунки з дружиною, реакцію дітей на війну і чому не повертався в Україну після 24.02

У новому випуску журналу редакція поспілкувалась з японським художником Шо Шибуя, який зображає світові події за допомогою кольорів, і синьо-жовтий став комбінацію, що часто зустрічалась в його роботах після 24 лютого. А художниця Єва ван Кампен створює прикраси з блістерів від пігулок для переривання вагітності. Вона поділилася досвідом, як її прикраси можуть стати символічним протестом проти заборони абортів у США.

Також в осінньому номері Marie Claire Ukraine – інтерв'ю з з українськими дизайнерами, останні новинки і тенденції індустрії краси та історія про те, як спеціалісти косметологічних клінік за останніми технологіями лікують шрами від уламків снарядів на обличчях молодих жінок. 

Фото: пресслужба

чоловіки шоубізнесу з легкою сивиною
Попередній матеріал

Найпривабливіші чоловіки шоубізнесу з легкою сивиною

Shudu
Наступний матеріал

Віртуальна супермодель Shudu стала амбасадором Anex

Новини партнерів