Трендові рюкзаки та аксесуари для підлітків – що модно у цьому сезоні

рюкзаки та аксесуари для підлітків
Які рюкзаки для тінейджерів обрати в школу, університет та на прогулянку?

Знаючи декілька простих порад, ви легко визначите круті наплічники, які допоможуть завжди почуватися комфортно. Модні рюкзаки та аксесуари перетворять повсякденний аутфіт на еталон стрітстайлу.

рюкзаки та аксесуари для підлітків

На що звернути увагу при виборі підліткового рюкзака:

1. Комфорт понад усе: ортопедичні рюкзаки допоможуть зберігати струнку поставу

Як зіпсувати будь-який образ? Треба просто згорбитися! Сутулість не тільки не прикрашає людину, а й додає купу зайвих проблем, яких можна уникнути, придбавши ортопедичний рюкзак. Струнка постава – це не просто основа гарного вигляду та впевненості в собі. Це запорука гарного самопочуття, здоров’я та енергійності.

Які ознаки ортопедії наплічника?

  • Ортопедична чи анатомічна спинка – чи не найважливіша характеристика наплічника. Вона обов’язково має бути ущільненою та комфотною. Рюкзаки Kite для підлітків мають зручні запатентовані спинки Ergo Teens та Air Comfort. Вони оснащені м’якими дихаючими подушечками, котрі підлаштовуються під усі вигини спини та щільно прилягають до неї.

рюкзаки та аксесуари для підлітків

Для тих, хто любить особливий комфорт чи мусить носити багато важких підручників – радимо обирати моделі з антигравітаційною системою AGS. Вона працює за принципом пневмопідвіски автомобіля: під час руху від ритмічних коливань ніби зависає в повітрі та суттєво (на чверть!) зменшує відчуття ваги вмісту наплічника.

рюкзаки та аксесуари для підлітків

  • Комфортні лямки.  Вони повинні бути м’якими,  широкими, дихаючими та мати анатомічну S-подібну форму, як в рюкзаках Kite. Такі лямки лягатимуть максимально м’яко, зручно та делікатно. Не натиратимуть та не перетискатимуть плечі.
  • Нагрудний ремінь. В застібнутому вигляді він відіграє важливу роль у врівноваженні центру ваги, її збалансуванні та зменшенні навантаження на хребет.

2. Оптимізований функціонал та сучасні фішки для максимальної зручності. Рюкзак – це цілий міні-світ, в якому ми носимо не просто предмети, а речі, без яких важко уявити повсякденний графік. Рюкзак для молоді – це не тільки про підручники. І Kite це передбачив. Внутрішня організація підліткових та молодіжних рюкзаків передбачає оптимальну кількість відділень та кишень, в яких можна розмістити усе необхідне канцелярське приладдя, а також – нагальні речі: ланчбокс, термос, гаманець, ключі та ін. Всі відділення для ґаджетів оснащені м’якою флісовою підкладкою, яка збереже пристрій в ідеальному стані.

рюкзаки та аксесуари для підлітків

3. Трендовий дизайн: створи ефектний образ як зі сторінки модного журналу

Які тенденції молодіжної навчальної та стріт-моди? Тут є де розгулятися та завжди можна знайти напрямок, який до душі саме вашій дитині.

  • Модульні рюкзаки. Наплічники зі знімними кишенями – це справжній писк чи навіть вереск моди. Такі моделі не просто феєрично стильні, а і дуже практичні.
  • Яскраві «кислотні» кольори та строкаті патерни. Для поціновувачів яскравих аксесуарів та тих, хто хоче бути в центрі уваги.
  • Пастельні відтінки. Ніжні природні кольори та гармонія спокійних поєднань завжди в тренді.
  • Стильний мінімалізм. Виважений монохром, приголомшлива універсальність та показник високого смаку. Однотонні рюкзаки можна комбінувати з будь-яким стилем та колірною гамою гардеробу.
  • Капсульні набори. Вершина довершеності – коли увесь комплект шкільних аксесуарів бездоганно поєднується між собою. Рюкзак, сумка для взуття та пенал в єдиній капсулі Kite перетворять шкільні будні на свято.
  • Сумки-гаманці. Невеличкі аксесуари для телефону, карток чи інших невеличких предметів – це мега-модно та дуже зручно. Незамінний формат, особливо коли одяг з невеликими кишенями чи взагалі без них.
  • Кросс-боді – незамінні на кожен день. Це легенькі сумочки «через плече», які стануть в нагоді при будь-якому щоденному виході з дому.
  • Сумки-рюкзаки: легенькі та компактні. Модний та практичний аксесуар для шопінгу, спортзалу чи прогулянок.

Рюкзаки та аксесуари для підлітків Kite поєднують у собі усе найважливіше: ортопедичність, функціональність та неперевершений дизайн. Це знають та цінують школярі з усієї країни! Бренд одержав премію «Вибір року – 2021» за підсумками голосування українців.

Кite – першокласні рюкзаки!

Читайте також

Це точно вона? 41-річну Кім Кардаш'ян не впізнати на нових фото

Це точно вона? 41-річну Кім Кардаш'ян не впізнати на нових фото

«Фламінго от кутюр»: Тіна Кароль у Японії знялася в прозорих сексі-сукнях

«Фламінго от кутюр»: Тіна Кароль у Японії знялася в прозорих сексі-сукнях

Жан Гріцфельдт
Попередній матеріал

Berliner Salon на Тижні моди в Берліні: Жан Гріцфельдт представив колекцію-спогад про мирне життя

iHerb
Наступний матеріал

Місяць знижок на сайті iHerb: розповідаємо, які вітаміни та добавки найпопулярніші серед українців

Новини партнерів