Настя Каменських розповіла, як поєднує дієту зі святами: «Все, що ми їмо, потім у нас на обличчі»

Настя Каменських
Настя Каменських зізналась, чи дозволяє собі калорійні смаколики у свято.

31 грудня о 20:00 вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми всією країною відгадуватимемо знаменитостей під новими зимовими масками. Особливі подарунки на свято готують і зіркові детективи проєкту – так, NK | Настя Каменських заспіває дуетом із VERKA SERDUCHKA, а також презентує надзвичайний номер на свої гучні хіти. На знімальному майданчику улюблениця мільйонів глядачів розповіла, про який подарунок мріє з року в рік і чому друзі інколи називають її занудою.

Настя Каменских в мини-платье на Новый год

NK | Настя Каменських може похизуватися розкішною фігурою. Та запорука гарного зовнішнього вигляду зірки – це правильне харчування і регулярні тренування.

«Я дійсно правильно харчуюся, тому що це моє здоров’я, моя молодість, моя сила. Все, що ми їмо, потім у нас на обличчі. І коли в тебе такий щільний графік, необхідно дотримуватися певних правил, навіть щодо алкоголю. Але Новий рік для мене, як і для всіх українців, неможливий без Олів’є. Я люблю і холодця з’їсти, і келих просеко випити. Я теж людина, і мені хочеться підтримати компанію», – зазначила Настя Каменських.

Читайте також

Потап влаштує ще одне весілля з Настею Каменських: «Вхід коштуватиме 5 тисяч доларів»

Потап влаштує ще одне весілля з Настею Каменських: «Вхід коштуватиме 5 тисяч доларів»

Настя Каменских и Вася Демчук рассказали, как пережить расставание с любимым человеком

Настя Каменских и Вася Демчук рассказали, как пережить расставание с любимым человеком

Але це виняток на свято. В основному ж суперзірка сповідує власні правила харчування, через що навіть здобула прізвисько «зануда» серед своїх друзів.

«Тому що коли вони щось святкують, а в мене детокс період – я приходжу зі своєю їжею і сиджу твереза – їм зі мною нецікаво. Звичайно, мені також хочеться відсвяткувати, тому на Новий рік даю собі таку можливість», – пояснила співачка за лаштунками шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

А ось найкращим подарунком у цю ніч Настя вважає можливість виступати і створювати для людей свято. Це традиція, якій вона віддана вже багато років, і 2022-ий не стане винятком.

Читайте також

Настя Каменских

Фото: прес-служба

ZY Hats
Попередній матеріал

You Can Leave Your Hat On, если это шляпа ZY Hats

помада Mary Kay
Наступний матеріал

Зволожує, мов бальзам! Суперзволожувальна помада у 8 трендових відтінках

Новини партнерів