У чому зустрічати Новий рік 2022: поради дизайнера, як правильно вибрати сукню, макіяж та зачіску

одяг на Новий рік 2022
Справжня Леді прагне бездоганності і підтримує відповідну естетику не лише у свята, але ми одноголосно скажемо, що Новорічна ніч – особлива ніч, у яку хочеться виглядати дивовижно.

Анастасія Іванова, експерт в галузі fashion-етикету, знайомить нас з особливостями атрибутики майбутнього року і дає рекомендації щодо підбору актуального та вишуканого образу для святкування як на заході, так і вдома у компанії близьких.

Новий рік 2022: у чому зустрічати рік Тигра

2022 — рік Блакитного Водяного Тигра. Тигр — джерело енергії, могутності та шляхетності. Він граційний розуміється в тому, що є шиком. Символи року — дерево, що знаменує опору та стабільність, і вода, що дарує чуттєвість, гнучкість і творчий початок. Обидві стихії пом'якшують гарячу вдачу Тигра. У підборі образу до святкування дотримуйтесь балансу, робіть акцент на якості та натуральності матеріалів, витонченості та стриманому блиску образу.

Наступний рік радо ставиться до синього та всіх відтінків блакитного. Інститут Кольору Пантон також пророкував синьому та його тонам трендовості в наступному сезоні. Наприклад, ось і самі fashion відтінки:

  • спокійне Крижане Озеро
  • ніжна Цукрова Пудра
  • колір неба та зеленого разом — Синя Пристань

Крім цих кольорів, у пошані також будуть кольори, близькі до природного забарвлення хижака: чорний, помаранчевий, золотистий, пісочний, коричневий та жовтий. Щоб остаточно задобрити котячого владику року, можна включити до образу елементи смужки. Але не сприймайте це зовсім буквально: анімалістичний принт буде доречний лише у вигляді аксесуарів, як невелика акцентна деталь. Прекрасно впишуться прикраси, що символізують стихію води: перлини, камінці, хвилеподібні форми виробів. Але з обережністю та стриманістю підійдіть до вибору кількох кольорів одягу в одному комплекті, помірно дозуйте принти та аксесуари.

Женская одежда, в которой рекомендуется встречать Новый год 2022

У чому не варто зустрічати Новий рік 2022

Чого Тигр категорично не потерпить і, відповідно, чого слід уникати:

  • штучних синтетичних тканин
  • неонових, кислотних відтінків
  • фіолетового кольору
  • анімалістичних принтів (зебра, леопард, тигр)

Сюди ж окремо виділимо і паєтки: вечірки у стилі Великого Гетсбі своє вже відгриміли, актуальність паєток пройшла через перенасичення блискучими вбраннями новорічних ночей усіх попередніх років.

Святкова ніч — чудовий привід задіяти нетипові для повсякденного життя фасони, текстури, кольори, прикраси та поєднання. Сміливо можна вибирати напівпрозорі тканини (дотримуючись рамок етикету спідньої білизни). Дозвольте собі найвишуканіше із суконь, гідне справжнього Black Tie, якщо плануєте святкування в розкішному місці. Не забуваймо про завершеність образу, намагайтеся не перевантажувати свій образ зайвими деталями. Навіть зустрічаючи новорічну ніч вдома наодинці чи в колі лише найближчих, не відмовляйтеся від гарного вбрання. У цих розслаблених умовах ними може стати ваша лаконічна, але вишукана сукня, що йде в комплекті з акцентними сережками та натуральним макіяжем. Що стосується взуттєвого етикету: відмовтеся від капців як пари, що доповнює шикарний образ, адже вони зіпсують весь шарм вбрання. Замість капців – туфлі, не обов'язково на підборах. Якщо плануєте святкування в гостях, важливо не забути змінне взуття, що гармонійне до образу. Будучи запрошеними в гості, не забудьте взяти змінне взуття, щоб вас не вбрали, за радянською традицією, у домашні гостьові капці. Інакше весь ваш елегантний образ, який ви так довго продумували, вмить зруйнується. Рекомендую уникати металевих набійок на ваших витончених туфлях - в гостях ви можете пошкодити дерев'яну підлогу або паркет.

Який макіяж, зачіску та манікюр варто зробити на Новий рік 2022

Звичайно ж, не можна не згадати про макіяж, зачіску і манікюр — оплоти бездоганного стилю. Догоджаючи вибагливому а-ля натюрель Тигру, вибираємо природний акуратний макіяж. Переважно — у золотистій гамі, сміливо, але з розумом використовуючи сяючі текстури. Акцент залишаємо за губами, або ж переводимо його на очі. Серед актуальних акцентів у макіяжі більшу частину займають наступні тенденції: використання підводки, акуратний смокі, макіяж у стилі “котяче око” – вибрати є з чого. До речі, про помаду — за етикетом, уникайте слідів губної помади на келиху і подбайте про вибір даного косметичного засобу гарної стійкості.

Що стосується манікюру, перераховувати тренди дизайнів покриття вже саме собою стало антитрендом. Для леді важливі, насамперед, доглянуті руки з охайними акуратними нігтями.

Волосся: ніяких недбалих домашніх пучків, але й забетоновані засобами фіксації хитромудрі споруди теж не комільфо — знову дивимось у бік елегантної простоти — буде достатньо легкої укладки.

Одежда, в которой рекомендуется встречать Новый год Тигра 2022

Продумайте елегантний клатч або сумочку, яка б підійшла до образу. Якщо ваше вбрання досить лаконічне і без зайвого декору, тоді сміливо додавайте акцент в аксесуарах.

Головні елементи зовнішнього образу позначили, тепер кілька важливих ремарок щодо культури внутрішньої:

  • пам'ятайте про бездоганну поставу, яка гідно піднесе оточуючим ваш шикарний силует
  • не запізнюйтесь
  • ніколи не виправляйте макіяж і зачіску в епіцентрі святкування (для цього є жіноча вбиральня)

Безперечно, не нехтуйте смаками Блакитного Водяного Тигра, удосконалюйте граматику власного стилю, але, перш за все, одягайтеся красиво для себе, і не обділяйте увагою свого внутрішнього естета.

Анастасия Иванова

одяг на Новий рік 2022
Попередній матеріал

У чому зустрічати Новий рік 2022: поради дизайнера, як правильно вибрати сукню, макіяж та зачіску

прикраси 2021
Наступний матеріал

Хендмейд з харизмою: найкращі аксесуари та прикраси 2021 року

Новини партнерів