Жіноче здоров’я 30+. Як пройшов закритий захід Ксенії Літвінової

Ксенія Літвінова
Фітнес-експертка та засновниця курсу з особистої безпеки «Струм» Ксенія Літвінова провела закритий блогерський сніданок у межах Strum Business Activity.

Проєкт має просвітницьку місію та порушує питання, пов’язані з харчуванням, спортом, здоровим способом життя тощо. Цього разу тема стосувалась жіночого здоров’я у віці після 30 років.

Захід відбувся у залі «Оранжерея» ресторану «Прага» із видом на мальовничий парк та озеро. Для учасників заходу відомі українські та світові хіти зіграв талановитий скрипаль, переселенець з Запоріжжя Андрій Таранець.

Ілона Гвоздьова, Тетяна Богинич, Ксенія Літвінова, Валентина Хамайко

Одним із партнерів заходу виступила європейська медична лабораторія Diagnostyka, що вже 17 років працює на українському ринку та має широкий спектр послуг. Компанію представила директор Марія Юречко.

Лікар-дієтолог, ендокринолог та лікар функціональної медицини Катерина Толстікова провела лекцію про харчування та діагностику при стресі. Сучасні українські реалії в умовах війни мають значний вплив на психологічний стан громадян, про що не варто забувати та більше дбати про своє здоровʼя. Лікарка також зазначила, що будь-які недосипи, недо- та переїдання, зневоднення вже є стресом для організму, тому бажано ввести певні корисні ритуали у свою щоденну рутину, як харчування за графіком, звичка пити воду, ванни із магнієвими пластівцями для розслаблення, а також не забувати про регулярні обстеження стану організму.

Ксенія Літвінова, Катерина Толстікова, Людмила Шупенюк

«З досвідом, коли я багато чого вже пройшла, перепробувала багато чого на собі, як ледь не всі лікарі, зараз намагаюсь більше лікувати людей безмедикаментозно», - з таких слів почала свій виступ акушер-гінеколог, експертка та телеведуча Людмила Шупенюк. Лікарка поговорила з присутніми про чекапи, які варто регулярно проходити жінці після певного віку, аби запобігти захворюванням, а також порадила більше дбати про емоційний стан, займатися спортом та закохуватись.

Людмила Шупенюк

Наприкінці заходу Ксенія Літвінова провела руханку «для мозку» - комплекс легких фізичних вправ, які корисно виконувати щодня для покращення координації, реакції і мозкової активності.

Ксенія Літвінова

Анна Луценко

Марія Юречко

Марія Юречко

Фото: Володимир Коваленко, Сергій Пришляк

Читайте також

AENO HD1: Фен з унікальною технологією для швидкого стайлінгу без шкоди для здоров’я волосся

AENO HD1: Фен з унікальною технологією для швидкого стайлінгу без шкоди для здоров’я волосся

Санта Дімопулос після розлучення похизувалась мільйоном троянд від залицяльника

Санта Дімопулос після розлучення похизувалась мільйоном троянд від залицяльника

кіно
Попередній матеріал

Зірки на допремʼєрному показі фільму Антона Птушкіна «Ми, наші улюбленці та війна»

Без Обмежень
Наступний матеріал

Кругла сума: Сергій Танчинець і «Без Обмежень» здивували обсягом коштів, які зібрали у Києві

Новини партнерів