Марися Горобець та Олена Шоптенко зустрілись у Відні в переддень Різдва

Марися Горобець та Олена Шоптенко зустрілись у Відні в переддень Різдва
Відомі українки зібрали кошти на допомогу тим, хто постраждав від війни.

Сьогодні кожен на своєму фронті наближає Україну до перемоги. Українська телеведуча Марися Горобець продовжує свою культурно дипломатичну місію — об’єднувати роз’єднаних українок Європою, підтримувати українських митців та робити добрі справи разом. У переддень Різдва вона провела у Відні вже традиційний Christmas Charity Vision Brunch.

Зустріч пройшла  в історичному місці — палаці Auresberg, де свого часу грав Моцарт та вальсували імператор Франц Йосип з імператрицею Єлизаветою. Цього разу в стінах палацу звучала «Мелодія» Скорика, грав «Щедрик» у виконанні українських музикантів-віртуозів, проходив танцювально-терапевтичний майстер-клас від хореографині Олени Шоптенко та благодійний аукціон, лоти для якого надали українські дизайнери. Родзинкою аукціону стали три ексклюзивні светри, створені Дмитром Монатіком та відомим українським брендом.

Christmas Charity Vision Brunch у Відні зібрав 202300 гривень і став 8 бранчем в Європі за 2023 рік, який ініціювала та провела українська ведуча Марися Горобець. Кошти з бранчу будуть направлені до фонду Марії Єфросиніної на допомогу жінкам, ArmWomenNow — на закупівлю військової зимової форми для жінок, на міжнародний танцювально-терапевтичний проєкт Олени Шоптенко та у фонд «Твоя опора».

Фото: Ліда Юдіна

Читайте також

Ексдружина Орландо Блума Міранда Керр вагітна вчетверте

Ексдружина Орландо Блума Міранда Керр вагітна вчетверте

Різдвяні і новорічні фільми: 28 стрічок для перегляду в колі сім'ї

Різдвяні і новорічні фільми: 28 стрічок для перегляду в колі сім'ї

Соня Морозюк
Попередній матеріал

Tayanna, Христина Шишпор, Анна Різатдінова: зірки на відкритті виставки Соні Морозюк

Феррарі
Наступний матеріал

Премʼєра фільму «Феррарі»: історія життя засновника компанії Ferrari з Адамом Драйвером

Новини партнерів