Новорічні знижки у "Глобусі"!

Глобус
Наближається найочікуваніше свято – Новий рік. І саме час порадувати себе та своїх близьких приємними покупками. Завітайте у ТВК «Глобус» з 15 по 31 грудня та отримайте можливість придбати новорічні подарунки на будь-який смак за чудовими цінами!

Представниці прекрасної статі зможуть отримати знижку до 70% у магазині Love Republic. До 50% у магазині Monton, а також у покупців буде прекрасна можливість отримати додаткову знижку 15% в рамках акції «Щасливі години».

Чудові новорічні пропозиції дарує бренд вишуканого чоловічого одягу Lagerfeld – до 50% на весь одяг. Окрім цього, при покупці двох одиниць товару – знижка 60%, трьох одиниць товару – 70%. Знижку до 50% ви отримаєте в магазині Arber.

Tommy Hilfiger, G Star, Walker дарують покупцям знижки від 30% до 40% на колекцію осінь-зима.

Одяг зі знижкою до 50% пропонують магазини Springfield, LTB, а також мультібрендовий бутік Grandi Firme.

Магазин Colin’s – знижки від 30-50%.

Елітне італійське взуття Baldinini зі знижкою до 70%.

Вишукані ювелірні прикраси Zarina зі знижкою до 20%.

Бутіки модних аксесуарів SIX та I am дарують знижку до 70%.

Новорічний розпродаж від Nike50% знижки.

До 50% знижки ви отримаєте у магазині домашнього одягу та білизни Women'secret. 20% знижки на домашній одяг та подарунки від Marc & Andre.

30% на акційну продукцію, а також подарунки у магазині  рослинної косметики Yves Rocher. Мережа магазинів краси Selena пропонує 40% знижки на маски та лаки Numero. 30% на подарункові набори, а також бонуси від французького косметичного бренду L’OCCITANE.

З 1 грудня 2014 року по 11 січня 2015 року кожен покупець при купівлі оправ чи сонцезахисних окулярів отримує скретч-карту зі знижкою від 10% до 50% у мережі Люксоптика.

Сумки та аксесуари для мандрівок Samsonite зі знижкою до 30%.

Магазин товарів для інтер’єру Seta Dekor пропонує знижку до 50% на певні позиції. А в Butlers ви зможете придбати дві одиниці товару за ціною однієї.

Купуючи товари у бутіку ділових класичних подарунків Attribute, ви отримаєте можливість взяти участь у святкових акціях та виграти подарунки.

Глобус вітає вас з новорічними святами! Приємних покупок!

Мелани Браун стала жертвой домашнего насилия
Попередній матеріал

Шокирующие подробности: Мелани Браун стала жертвой домашнего насилия

Брэд Питт появился с детьми на премьере
Наступний матеріал

Брэд Питт появился с детьми на премьере новой режиссерской работы Джоли

Новини партнерів