Василь Попадюк & Papa Duke Band з концертом на біс у Києві

Василь Попадюк & Papa Duke Band з концертом на біс у Києві
4 квітня Василь Попадюк зі своєю командою Papa Duke Band повертається до Києва за численними проханнями прихильників. Це буде незабутній концерт: магічне звучання скрипки, вибухова енергія й казкова атмосфера від всесвітньо відомого музиканта.

Крім Києва, великий гастрольний благодійний тур Василя Попадюка охопить шістнадцять міст України. Мета: зібрати на FPV-дрони для тактичного підрозділу особливого призначення Г.Р.І.М. у складі 41-ї ОМБр ЗСУ. Тому цей вечір в МЦКМ стане не тільки шансом зануритися у світ геніальної музики, але й можливістю взяти участь у добрій справі і зробити свій внесок у допомогу ЗСУ.

Василь - найвідоміший український скрипаль сучасності, а Papa Duke Band -  це не гурт, а супергурт, в якому кожний учасник - фантастичний музикант, всі - справжні професіонали, з іменами не тільки на українській, але й на європейській сцені. Цей концерт - прекрасна можливість почути самому і дати послухати наживо своїм дітям справжню українську легенду! Це стане чарівним спогадом для кожного. Скрипка Василя Попадюка відома не тільки своєю віртуозністю, але й здатністю торкатися найпотаємніших струн душі, наповнювати радістю і світлою енергією. Його попередній концерт у Києві запам’ятався драйвом та яскравою, невимушеною атмосферою, коли глядачі підіймалися зі своїх місць, танцювали та підспівували знайомим мелодіям.

“Ми вже не вперше виступаємо в цьому залі. Останній концерт показав, що нам треба зробити ще один концерт, бо публіка просто не хотіла нас відпускати! Тому ми із задоволенням це робимо знову. Будуть гарячі хіти AC/DC, легендарні хіти Pink Floyd, деякі нові речі, будуть чудові музиканти. Буде багато цікавого, приходьте, не пожалкуєте”, - каже артист.

В Іспанії Василя Попадюка називають «живим нервом», «маестро-скрипкою», в Америці «золотою скрипкою», а в Канаді «сучасним Паганіні». Його знають у всьому світі. Вокалист «Deep Purple» Ієн Гіллан запросив українського скрипаля записати партію в ювілейному альбомі. Серед фанів Попадюка поціновувачі world music, latino, gypsy і джазу з усіх континентів.

Василь Попадюк грає на 15 музичних інструментах, а критики по всьому світу називають його генієм музики. Підтвердженням цих слів є десятки перемог у конкурсах, серед яких - друге місце у шоу «Велика музична канадська мрія», в якому брали участь 15 тисяч конкурсантів.

Василь Попадюк народився у Львові, виріс у Києві, але потім став громадянином світу і всесвітньо відомою зіркою. Він грає 200 аншлагових концертів на рік на всіх континентах, та презентує українську культуру на світовому рівні, щоб в кожній країні на Землі, чули українські мелодії, підспівували українським пісням, знали про українські традиції. Від початку повномасштабної війни, розв’язаної росією проти України, музикант використовує кожну можливість, щоб привернути увагу світового суспільства до України, підтримати земляків і зібрати кошти на допомогу їм.

Квитки на концерт

 

На кошти, зібрані на попередніх концертах Василя Попадюка, придбали 30 fpv дронів, які передали таким підрозділам: 57 бригада, підрозділ «ГРІМ», 35-ї та 36-ї бригади Морської піхоти, В/ч А6175, 36го Окремого Стрілецького Батальйону; 67 ОМБР ДУК, в/ч А4123 2-га стрілецька рота 2-й стрілецький батальйон, 43 та 53 ОБМР.

Читайте також

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women

У Києві відбувся форум топових інфлюенсерів Influence Talks Forum

У Києві відбувся форум топових інфлюенсерів Influence Talks Forum

Influence talk forum
Попередній матеріал

У Києві відбудеться форум топових інфлюенсерів

Female Freedom Forum
Наступний матеріал

Female Freedom Forum: масштабний жіночий форум про інвестиції в цінні папери, в Україну та в себе

Новини партнерів