KAZKA вирушає у наймасштабніший за свою 5-річну історію тур, який почнеться в США

KAZKA
Тур стартує на одному з найкрутіших американських музичних фестивалів SXSW, що відбудеться в Остіні.

#IAMUKRAINE – саме так відтепер звучить ключовий меседж гурту KAZKA, який вже давно закріпив за собою статус культурного амбасадора України у світі. Мільйони людей із різних куточків планети на репіті слухають пісню «Плакала» – перший українськомовний трек, що став номером 3 у чарті глобальної музичної платформи Shazam та й досі б’є рекорди за кількістю прослуховувань.

А зовсім скоро «Плакала» разом із іншими хітами гурту прозвучить 18 березня на одному із найбільших та найкрутіших музичних фестивалів США – SXSW в Остіні. Там і розпочнеться американська частина світового туру KAZKA SVIT, що продовжиться в інших містах США, зокрема в Чикаго, Лос-Анджелесі, Маямі та Нью-Йорку.

«Для нас величезна честь представляти Україну на такому престижному та важливому для кожного музиканта заході, особливо зараз, коли наша країна переживає непрості часи», – ділиться продюсер гурту Юрій Нікітін.

Звісно, #IAMUKRAINE – це не просто слоган туру, але й основа філософії KAZKA. Гурт має намір не лише ділитися творчістю, а й розповідати світу про Україну як у контексті музики, так і у контексті реалій. Команда KAZKA закликає всіх небайдужих ставити хештег #IAMUKRAINE, аби якнайбільше людей могли дізнатися про нашу країну та підтримати її у цей складний період.

«Своєю творчістю ми хочемо привернути увагу до тієї загрози, що наразі є найактуальнішою темою в країні. Ми хочемо показати, що Україна – це не просто фізичні кордони та народ, якому все це дуже болить, а й усі ті, хто підтримує нас у світі. Ми бачимо свою місію в тому, щоб об'єднати небайдужих до України людей», – каже солістка гурту Олександра Заріцька. 

Уже у квітні гурт повернеться додому з-за океану та продовжить своє турне у всіх великих містах України. А кульмінацією гастрольної подорожі KAZKA.SVIТ стане шоу в київському «Палаці спорту», що відбудеться 24 травня 2022 року. Воно буде в усіх сенсах грандіозним – на найвищому світовому рівні – й об’єднає в собі різні музичні жанри, ефектну сценографію, запрошених зіркових виконавців, унікальні інноваційні рішення, вражаючу хореографію та, звісно ж, найкращі пісні за 5 років існування гурту. 

P.S.: Варто нагадати, що в межах проєкту KAZKA SVIT гурт готується до запуску власної валюти #KAZKACOIN, яка «оживе» у день 5-річчя гурту, 1 березня 2022 року. 

Читайте також

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька заінтригувала зізнанням про нові стосунки

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька заінтригувала зізнанням про нові стосунки

Євробачення-2022
Попередній матеріал

Стала відома дата фіналу Нацвідбору на Євробачення-2022

14 февраля
Наступний матеріал

День святого Валентина у ресторані Veranda on the river

Новини партнерів