Viva! влаштовує бал на честь свого 15-річчя

Бал
Перший журнал про відомих людей - Viva! — святкує своє 15-річчя та запрошує зірок українського шоу-бізнесу пройтися червоною доріжкою.

Знаменитості, яких знає вся країна, блиск софітів та бризки шампанського! 20 листопада у Fairmont Grand Hotel Kyiv на ювілеї найкращого журналу про зірок збереться весь бомонд столиці. Бал-вечірка на честь дня народження Viva!, безсумнівно, увійде в історію світського життя Києва та залишить незабутні враження у всіх, хто буде причетний до цього свята.

Viva! не лише прийматиме вітання, а й сама даруватиме подарунки. Так, головний редактор журналу вручить нагороди 15 зірок українського шоу-бізнесу за особливі заслуги та тісне співробітництво з виданням упродовж 15 років.

Генеральний партнер балу цього ювілейного року – мережа готелів Rixos в Єгипті (Rixos Premium Seagate та Rixos Sharm Al Sheikh) спільно з європейським туроператором TUI Ukraine: ви заслужили відпочинок, а ми — довіра всього світу.

Статуетки-призи для 15-річчя Viva! були створені і виготовлені ювелірним будинком Art Vivace jewelry. Кожен ювелірний виріб від Art Vivace jewelry — це шедевр, окрема ювелірна історія, яка підкорює серця і заслуговує на особливе і справжнє захоплення.

Читайте також

Бал
Попередній матеріал

Viva! влаштовує бал на честь свого 15-річчя

Площа зірок
Наступний матеріал

Площа зірок: місце зустрічі знаменитостей у центрі Києва

Новини партнерів