Євген Клопотенко, Алла Клименко та інші зіркові спікери: чого чекати від Connecting Women 2019?

Connecting Women
Експерт на щастя Алла Клименко та зірка проекту "МайстерШеф" Євген Клопотенко стануть спікерами конференції Connecting Women-2019.

Осінь — ідеальний час для нових знань. Літні канікули залишилися позаду (ті самі, через які всі плани на навчання відкладалися на потім), і зараз найкращий момент, щоб дізнатися щось нове, надихнутися і стати трохи кращим. Конференція Connecting Women — ваша можливість отримати знання, мотивацію та натхнення. 

Що таке Connecting Women? 

Це щорічна жіноча конференція, в основі якої — об'єднати жінок із різних сфер, надихнути їх, поділитися досвідом та знаннями. Особливість Connecting Women в тому, що тут виступають експерти з різними темами, знаменитості, бізнес-леді, і всі готові поділитися реальним досвідом злетів і падінь, а також працюючими інструментами для самореалізації та досягнення особистих і ділових цілей. Правильне харчування, сім'я, психологія, бізнес, життєва мета — кожна знайде відповіді на питання, що цікавлять! 

Connecting Women — це не тільки можливість здобути нові знання, але й шанс обзавестися новими знайомствами, знайти подруг чи партнерів по бізнесу.

Хто виступить на Connecting Women-2019?</nbsp;

Цього року заплановано 10 спікерів. Кожен із них встиг досягти певних успіхів своєї у сфері, і на конференції вони поділяться своїми інсайтами, секретами та порадами у досягненні цілей. Відкриваємо завісу і називаємо кілька спікерів, які виступатимуть на Connecting Women цього року .

  • Євген Клопотенко 

Кулінарний експерт, співзасновник ресторану "100 років тому вперед", автор проекту "Нове шкільне харчування", в рамках якого створив новий збірник рецептур для навчальних закладів України. Євген заснував компанію з виробництва варення та соусів "Гастромайстерня Confiture", а також є постійним експертом програми "Сніданок з 1+1". С 2019 є членом журі Національної ресторанної премії "Сіль". 

Цього року Євген виступить на конференції з темою "Емоційна складова як сучасний тренд ресторанного бізнесу". Усім, хто мріє зробити кар'єру у ресторанному бізнесі, радимо відвідати його виступ!

&quot;

  • Алла Клименко 

 

Тренер на щастя, співзасновник проекту Upgrade і людина, яка щиро вірить, що своє життя створюєш ти сам. Алла досліджує щастя вже протягом 10 років, виступає перед різними аудиторіями і ділиться своїм досвідом на YouTube-каналі "Алла і Щастя". Алла— автор ідеї надихаючих щоденників Thank You Diary та MySelf Journal, співавтор книги душевних історій "Додай мене в друзі" та автор гри про щастя Happiness Online.
>Тема Алли на конференції Connecting Women — "Принципи позитивного мислення". Саме час розібратися у своїх думках і стати трішки щасливішим! 

&quot;

  • Інна Катющенко

Президент благодійного фонду "Єдина", творець фешен -бренда Couture de&Fleur, художник. Основатель премії "Viva! Найкрасивіші", премії "Жінка України", конференції Connecting Women, номінації "Тато року" та інших.Тема на конференції —  "Шлях до себе: 10 жіночих інсайтів". Вчимося чути себе та свої бажання! 

 


Також на конференції виступлять Тіана Фіалкова (

Купити квиток можна за посиланням: http://bit.ly/a >

Нехай ця осінь буде корисною! До зустрічі на конференції Connecting Women!

Фото: Connecting Women, Інстаграм 

Connecting Women
Попередній матеріал

Євген Клопотенко, Алла Клименко та інші зіркові спікери: чого чекати від Connecting Women 2019?

Бал
Наступний матеріал

Viva! влаштовує бал на честь свого 15-річчя

Новини партнерів