Игорь Кондратюк о шоу "Х-фактор-5": "Мы тут поем, а где-то каждый день гибнут люди"

Х-фактор 5 сезон
Судья вокального талант-шоу «Х-фактор-5» Игорь Кондратюк рассказал о предстоящем сезоне и новых судьях, а также прокомментировал ситуацию в Украине.

#@#

Уже сегодня, 23 августа, на СТБ начинается 5-й сезон вокального талант-шоу «Х-фактор». В преддверии премьеры бессменный судья телепроекта Игорь Кондратюк рассказал, как ему работается в новой команде – с Иваном Дорном и Нино Катамадзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Иван Дорн выбрал для дочери царское имя

«Я думав, що Дорн – такий, як і його музика. А він нормальний хлопець, добре орієнтується, знає багато текстів старих пісень. Мене він назвав «вчорашка» за мої музичні вподобання. Але він може хоч «позавчорашкою» мене називати, це не образливо.  Мені було приємно з Серьогою і Дубцовою, але зараз мені приємно з ними. Це як футбольна команда: одних гравців продають, інших купують. Так що, тепер не грати?» – рассказал Игорь Кондратюк.

ЧИТАЙТЕ: "Х-фактор 5": Оксана Марченко возвращается на телеэкраны

По его мнению, новый судейский состав шоу «Х-фактор-5» пока оценивать рано. Если зрителям он понравится, значит, перемены на проекте были к лучшему.

«Не можна сказати, що цей склад журі «Х-фактора» гірший, ніж минулі. Слово «гірший» і «кращий» взагалі не можна вживати, тому що це просто інший склад. Глядачі оцінять. Це телебачення, і критерій істини в ньому – цікавість глядача. Якщо глядачі скажуть, що їм не цікаво, тоді цей склад гірший, – отметил Кондратюк. – Якщо повернутися до «Україна має талант», де з’явилися Узелков і Ектор, то можна сказати, що показники телевізійного шоу були не дуже, але зараз такі часи в Україні… жах. Якби це було в першому сезоні, то все б закрили. На жаль, ми не можемо точно оцінювати глядацькі інтереси».

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Российские артисты отговаривали Соседова ехать в Украину на "Х-фактор-5"

Игорь Кондратюк  не мог не коснуться темы политики и ситуации в Украине.

«Я прихильник того, що неважливо, який у країні прем’єр-міністр. Головне, щоб в країні було нормально. А хто і яке у нього прізвище – та плювати мені на нього і на президента», – сказал телеведущий.    

Из-за трагических событий в Украине Игорь Кондратюк  испытывает смешанные чувства: с одной стороны он всей душой болеет за родную страну, а с другой – работает в развлекательном телешоу в такое непростое время. 

«Я відчуваю відсутність легкості всередині, тому що ми тут зараз сидимо співаємо, а десь кожного дня реально гинуть люди. Раніше у мене було відчуття, що все, що я тут роблю –  цікаве моїй країні. Але зараз відчуваю, що декому з нас в Україні не до розважальних шоу. Хоча у фільмі «В бой идут одни старики» є класна фраза: «Кто сказал, что песни не должно быть на войне?». Тому співати – так, але розважатися в форматі шоу – це складно.

По суті в мене таке алібі, що я в даній ситуації працюю на майбутнє. Ми ж усі оптимісти і думаємо, що коли вийдуть перші кастинги програми, вже все буде нормально», – рассказал Кондратюк.

СМОТРИТЕ ТАКЖЕ: Судья шоу "Х-фактор-5" Нино Катамадзе: "Я не боялась ехать в Украину"

Как признался шоумен, события в стране повлияли на репертуар участников нового сезона «Х-фактора». «Наразі ми не почули жодного виконання пісень Повалій», – отметил Игорь.

Судья шоу «Х-фактор-5» восхищается людьми, которые несмотря ни на что приезжают на проект из разных регионов Украины.

«Я дивуюся героїчним людям, які приїжджають зі сходу України чи Криму. В них інший настрій, ми це відчуваємо. Важка історія, насправді, – говорит Кондратюк. – Немає такого враження, що всі, хто вміє співати, закінчилися. Є класні, цікаві люди, набагато менше фріків, що добре. А з іншого боку є просто веселі люди, яких фріками назвати не можна, бо це образливо. Вони не вміють співати, але їм весело. Так що все нормально поки що. Наскільки це цікаво, скажуть глядачі, коли побачать новий сезон».

СМОТРИТЕ ФОТО: Королевская дача Оксаны Марченко и ее мужа Виктора Медведчука на Закарпатье

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

ВСЕ НОВОСТИ ПРОЕКТА – В СПЕЦТЕМЕ "Х-ФАКТОР-5"

Кейт Аптон обнажилась для рекламы обуви
Попередній матеріал

Сексуальная Кейт Аптон обнажилась для рекламы обуви

Анна Седокова фото
Наступний матеріал

Россияне осудили Анну Седокову за поддержку Петра Порошенко

Новини партнерів