Спецвипуск Viva! Переможці вийшов англійською мовою

The Victors
Журнал Viva! презентував англомовну версію спецвипуску «Viva! Переможці» про героїв АТО. У номері ви знайдете 18 дивовижних, красивих та зворушливих історій про героїв сучасної України.

Українці, які живуть за кордоном, тепер також можуть долучитися до благодійного проекту  «Переможці» та придбати спецвипуск «Viva! Переможці» англійською мовою.

«Навряд чи рік тому, коли ми з Соломією Вітвицькою, вигадуючи проект «Viva! Переможці могли собі уявити, що вже через кілька місяців після свого старту (відкриття у Києві фотовиставки та продаж спецвипуску «Viva! Переможці»)  у нас буде можливість видати журнал «The Victors» англійською для всіх українців, які живуть за межами моєї батьківщини, а також для тих, кому небайдужа доля України. Відкрившись у Києві, наша виставка та спецвипуск «Viva! Переможці» вже побували у Брюсселі, Харкові, Івано-Франківську, Дніпропетровську, Канаді, Франції. Дякую всім, хто допоміг зробити цей англійський номер. Об'єднавшись, ми зробили цей проект мультимедійним, – розповіла співавтор проекту та головний редактор спецвипуску «Viva! Переможці» Іванна Слабошпицька.

Спецвипуск Viva! Переможці вийшов англійською мовою

Нагадаємо, основою спецвипуску «Viva! Переможці» стала серія фотознімків відомого українського фотографа Олександра Мордерера, який демонструє, що люди з протезами – повноцінні члени товариства. Вони, як і всі, залишаються щасливими, красивими та повними сил для нового життя.

Всі кошти, отримані від продажу спецвипуску «Viva! Переможці підуть на розвиток сучасного протезування в Україні.

«Незважаючи на те, що Viva! – це глянсовий журнал, ми не можемо стояти осторонь подій, що відбуваються в нашій країні. Головне завдання проекту «Переможці» – змінити ставлення суспільства до людей, які втратили кінцівки, щоб вони не викликали жалю чи співчуття, щоб їх приймали та ставилися на рівних. А ще вся Україна має знати своїх героїв, які пожертвували собою заради нашої країни та нашої свободи, – відзначила Іванна Слабошпицька.

 

The Victors
Попередній матеріал

Спецвипуск "Viva! Переможці" вийшов англійською мовою

Віктор Кардаш
Наступний матеріал

Герой спецвипуску "Viva! Переможці" Віктор Кардаш відсвяткував весілля

Новини партнерів