До нового года остался один день: теплый разговор с телеведущей Соломией Витвицкой

соломия витвицкая
В суете предпраздничной подготовки и бесконечного списка подарков родным важно найти свободную минуту и насладиться зимней порой. Снежная сказка, ароматы специй и какао, которые завораживают нас и согревают на уличных ярмарках.

Укутавшись в эко-шубу бренда SOLH телеведущая канала 1+1 Соломия Витвицкая поделилась тайными желаниями и секретами семейного празднования Нового Года.

Вы верите в Деда Мороза?

Ще з дитинства не дуже вірила у Діда Мороза. Сама я із Західної України - зі Львова і у нас завжди був Святий Миколай. Пам'ятаю, що всі дітки перед 18 грудня були дуже чемними, адже найбажаніші подарунки під подушку приносив саме Святий Миколай. А на Новій рік під ялинкою завжди знаходили солодощі і мандаринки. Тож я більше чекала 19 грудня. До речі, досі чекаю (сміється), хоча мій чоловік завжди забуває про цю традицію. Але я вірю, що Святий Миколай до мене таки колись завітає.

С какими ценностями у вас ассоциируется Новый Год и что обязательно нужно успеть до 31 декабря?

Новий рік - це своєрідний підсумок всього, що ти зробив за останні 12 місяців. Хоча, як на мене, це ж умовний поділ - життя триває, проекти плануються і втілюються і не прив'язані до дати 1 січня . Тому я люблю в ці дні ще й планувати. А відповідно на наступний рік в мене є безліч задумів. З Владом, моїм чоловіком, у нас вже заплановано кілька подорожей - ми останні кілька років ніяк не встигали покататись на лижах і у 2019 хочемо це надолужити. Але найголовніше - до 31 грудня варто згадати, чим відзначився минулий рік, зробити висновки і розплатитися з усіма боргами. У новий рік не хочеться їх брати з собою.

соломия витвицкая

Есть ли у вас особенные ритуалы в Новогоднюю ночь и влияет ли это на исполнение всех загаданных желаний?

Мені подобається загадувати бажання і бути впевненою, що вони здійсняться. (сміється) Пам'ятаю, якось подружка радила спалювати записку з записаними на ній бажаннями або просто складати список ідей, які обов’язково мусять втілитися у життя. Думаю, варто ставити собі глобальні задачі - вони мотивують нас краще. Адже “міні” здійснення - це шлях до великої мрії.

Каким традиционным новогодним блюдом радуете близких?

Новорічної страви немає. Але коли ми вдома, я люблю щось готувати сама - якусь корисну і смачну страву, наприклад. Хоча вже декілька років поспіль ми не святкуємо саме новорічну ніч вдома, тож, в гостях смакуємо кулінарними шедеврами іншої господині. До речі, треба придумати якусь традицію чи влаштувати конкурс серед своїх підписників, аби придумали мені якусь новорічну страву. Проте це круто, це об'єднує, особливо, коли ми з чоловіком щось готуємо разом.

Ваше самое яркое воспоминание, связанное с Новым Годом?

Минулий Новий рік ми святкували у моєму другому рідному місті - Нюрнберзі разом з Владом. Я знайомила його зі своїми друзями - з німецькою родиною, з якою багато років тому жила впродовж трьох років. Це був дуже зворушливий вечір. В Німеччині немає таких традицій як у нас, щоб стіл ломився від різних страв, проте між близькими та друзями завжди зав'язуються дуже цікаві розмови і панує родинна атмосфера. Це було спокійне і тепле святкування, цього року чи не вперше святкуємо Новий рік в Києві.

соломия витвицкая

Расскажите, как выбираете подарки для родных и друзей? И какой подарок попросили у Деда Мороза для себя?

Я стараюсь дарувати щось потрібне і цікаве. Зараз стільки можливостей дарувати емоції і враження: квитки на концерт улюбленого гурту чи виконавця, на виставу, або ж фотосесію з коханим. Мій чоловік, наприклад, взагалі не любить фотографуватися і я дуже хочу, щоб він хоча б просто погодився на фотосесію зі мною (сміється). Мені так часто пропонують різні концепції love story, але Влад відправляє мене фотографуватися з нашою собакою - Мелом. (Сміється)))
Тож мені здається, на Новий Рік потрібно дарувати саме враження і емоції у подарунок. Вони залишиться в пам'яті надовго.

Читайте также

Он сказал, что я опасна для ребенка: Анна Седокова призналась, что произошло между ней и экс-мужем

Он сказал, что я опасна для ребенка: Анна Седокова призналась, что произошло между ней и экс-мужем

Рождество в пижамах: Дженнифер Лопес поделилась трогательными фото с Алексом Родригесом и детьми

Рождество в пижамах: Дженнифер Лопес поделилась трогательными фото с Алексом Родригесом и детьми

Если бы у вас была возможность в новогоднюю ночь исполнить любое желание, чтобы это было?

Найбільше хочеться миру в країні і здоров'я - не лише близьким, а взагалі, щоб люди були здоровішими і щасливішими. Зараз я розумію, що дуже важливо, щоб людина була радісною і щасливою всередині. Варто тішитися кожному моменту, любити один одного, обійматися більше, а ще - частіше концентруватися на позитивних речах. Цього хочу побажати кожному в новорічну ніч! Вірю, що здійсниться!

 

До нового года осталось 2 дня: теплый разговор с Лилией Ребрик
Предыдущий материал

До нового года осталось 2 дня: теплый разговор с Лилией Ребрик

Ани Лорак
Следующий материал

Ани Лорак рассказала, как будет праздновать Новый год

Новости партнеров