10 пісень співачки KOLA, які варто почути

KOLA
Хітова виконавиця KOLA відзначає день народження.

«Мені хочеться стати не просто відомою, мені хочеться якось змінювати людей, робити їх добріше», – сказала KOLA у свій день народження два роки тому, і це бажання майже здійснилося. Сьогодні співачка своєю творчістю підтримує багатьох українців, роблячи їх сильнішими у власній боротьбі з переживаннями.

Перед початком повномасштабного вторгнення KOLA (справжнє ім’я – Настя) успішно розвивала свою музичну кар’єру, за два тижні до страшного дня вона випустила чергову прем’єру – пісню «Перше кохання». Але потім настало 24 лютого, і життя Насті, як і у всіх українців, розділилося на «до» і «після». Сьогодні, в її день народження, хочемо поділитися рухом творчості KOLA у воєнний час.

У перші дні війни співачка зверталася через свої соцмережі до росіян, закликаючи зупинити війну, та до українців, підбадьорюючи триматися та не падати духом. Вже 2 березня вона записала зворушливу пісню «Україно – ми сила», яка стала потужною підтримкою для всіх українців. З відео в Інстаграм зародився своєрідний музичний щоденник Насті, в якому вона ділилася з підписниками своїми переживаннями та почуттями. І ці емоції були дуже близькі багатьом українським жінкам, які так само, як співачка, переживали за своїх рідних, що стали на захист країни.

Наступною прем’єрою стала пісня «Парасолі», слова якої відгукнулись у душі кожної українки, яка чекає свого коханого з війни. Це пісня-освідчення у щирих почуттях, пронизана хвилюючими спогадами.

6 травня вийшов музичний сніпет «Маю». В ньому KOLA виказала побажання і надії всього українського народу на щасливе майбутнє нашої країни. А вже через 5 днів відбулася прем’єра пісні, що стала безперечним хітом.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от KOLA - ЧиРазом (@kola__official)

«Чи разом?» – трек, який полонив серця мільйонів. У війни є багато жахливих облич, одне з них – це очікування звістки з фронту. Невимовний біль відчуває кожна жінка, яка щодня чекає повідомлення від коханого. Настя на особистому досвіді знає, як це – переглядати щомиті месенджер, щоб побачити коханого онлайн і більше не відчувати гнітючий страх. Саме в такі хвилини тривоги KOLA написала пісню «Чи разом?». Трек має популярність не тільки в Україні, а й за кордоном. На YouTube кліп отримав більше 5 млн переглядів і довгий час був на перших місцях українських хіт-парадів. Нещодавно співачка записала польську версію пісні з репером Siles «Czy razem?».

Довгоочікуваним випуском став трек «Дочекаюсь». Сніпет на цю пісню співачка опублікувала ще 24 квітня і присвятила його своєму нареченому, який служить в ЗСУ. Але згодом, на жаль, їхні шляхи розійшлися, тому Настя не планувала записувати повну версію пісні, адже вона була надто особистою. І тільки у серпні відбулась прем’єра. Змінила своє рішення KOLA через звернення шанувальників. Вона зрозуміла, що ця пісня потрібна багатьом українкам задля підтримки і натхнення, а також допоможе висловити почуття своїм героям. Також ця пісня стала саундтреком до однойменного проєкту «Дочекаюсь» на телеканалі «Дом», де зустрічаються рідні люди, яких розлучила війна.

Попри переживання в особистому житті, KOLA переймається долями і маленьких українців. До Дня захисту дітей Настя опублікувала відео «Думки дітей», яким привернула увагу до їхніх почуттів, адже дитяча психіка через жахіття війни страждає більше, чим доросла. Щире і зворушливе звернення отримало більше 600 тисяч переглядів.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от KOLA - ЧиРазом (@kola__official)

Музичним відео «Голос» KOLA закликала українців не забувати про своє коріння, про свою силу, адже всі ми з часом втомлюються від війни, але на інформаційному фронті немає вихідних. Про важливість не мовчати та продовжувати говорити про війну на весь світ наголосила співачка у короткій пісні.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от KOLA - ЧиРазом (@kola__official)

Повертаючись до лірично-романтичної тематики, Насті записує пісню «Біля серця», яка повторила долю попередніх і стала улюбленою для багатьох дівчат, які мають ті самі пам’ятні речі від своїх чоловіків, що нагадують про часи, коли вони були разом. І саме ці дрібниці надають сили чекати своїх коханих з перемогою.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от KOLA - ЧиРазом (@kola__official)

Майже щотижня KOLA ділиться своїми почуттями з підписниками через короткі пісні. На початку вересня була опублікована пісня «Карнізи», яку співачка співає в дуеті з українським музикантом DOVI. Пізніше вийшла частина пісні «Гайки», в якій Настя передає емоції, пов’язані з подіями в особистому житті.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от KOLA - ЧиРазом (@kola__official)

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от KOLA - ЧиРазом (@kola__official)

Зараз KOLA перебуває з благодійним туром у Європі, де збирає повні зали шанувальників, але найцінніший виступ для неї – концерт на День Незалежності в київському метро, коли вона співала для українців, які живуть у щоденній небезпеці, але сміливо продовжують працювати на перемогу.

Окрім надання моральної підтримки українцям, KOLA активно займається волонтерством. З початку війни забезпечує необхідними речами і приладами ЗСУ. Також співачка підтримує інші благодійні ініціативи різних громадських організацій.

KOLA

Фото: пресслужба

Alina Pash
Предыдущий материал

Alina Pash розповіла про заробіток під час війни, виступ на Burning Man і ставлення до хейту

Меган Маркл
Следующий материал

Красотка! Меган Маркл в нежных платьях снялась в фотосессии Variety

Новости партнеров