Jerry Heil розповіла про вступ до Берклі, життя в США та розрив співпраці з продюсером

Jerry Heil
Співачка більше не співпрацює з українським продюсерським центром і будує життя в Америці.

Jerry Heil вступила до одного з найпрестижніших музичних коледжів у світі — Berklee College of Music (США), щоб реалізувати свою давню мрію — навчитися писати музику до кінофільмів.

«Берклі — мрія майже кожного музиканта. Ще з дитинства я хотіла жити і навчатися в Штатах. Зараз все змінилося, і я хочу додому — будувати реальність, на яку ми заслужили, — розповіла Jerry Heil сайту Viva! — Коли я дізналася, що вступила, а вступала ще до війни, я навіть не знала, як про це розповісти людям, тому тримала новину чотири місяці. Але саме час розповісти, чому я тут, що вивчатиму і навіщо це нашій державі».

Читайте также

Jerry Heil, Леся Нікітюк та Emdivity простібали росіян, які тікають з Криму

Jerry Heil, Леся Нікітюк та Emdivity простібали росіян, які тікають з Криму

alyona alyona зізналась, як схудла на 20 кг, а Jerry Heil розповіла про переїзд до США

alyona alyona зізналась, як схудла на 20 кг, а Jerry Heil розповіла про переїзд до США

Jerry Нeil

Навчання в Америці триватиме чотири роки. Jerry Heil розповіла, на яку спеціальність вступила та які амбіції планує реалізувати після отримання освіти у Берклі:

«Вступила я на спеціальність film scoring. Це означає, що я буду писати музику до кінофільмів. Чи знаєте ви, хто написав музику до серіалу «Чорнобиль»? Хільдур Гуднадоуттір. Звучить не дуже по-українськи, правда? Хільдур — ірландка, чудова композиторка, з якою я мрію познайомитися! Але чи не здається вам, що музика до фільму про історію, що трапилася в Україні, могла би дуже влучно доповнюватися звучанням наших народних мелодій?

Сучасні саундпродюсери часто збагачують свої треки індійськими, іспанськими та мелодіями інших народів, бо це надає звучанню треків характерності і чіпляє слух екзотичністю.

Чому вони не використовують український матеріал? Бо їм не подобається? Ні! Бо вони його просто ніколи не чули. Не чули і поняття не мають, що українці — народ, який (це офіційно) має найбільшу в світі кількість народних пісень. Після нас в списку ЮНЕСКО йде Італія, у якої пісень удвічі менше!

Я тут для того, щоб виправити цю помилку. Я в центрі створення музики. В центрі її зародження. І я мрію, щоб я тут була не сама! Щоб українців в Берклі ставало все більше. Так, вступати непросто, але і не так складно, як здається. Приклад цьому — я та талановиті українки зі старших курсів, яких я вже тут зустріла. Що більше нас буде, то сильнішим буде вплив нашої музики на світову культуру. Тут навіть досі мало хто знає, що автор «Щедрика» — українець Леонтович».

Jerry Нeil

Співачка сподівається, їй вдасться зробити так, щоб у наступних голівудських фільмах закохані танцювали під «Цвіте терен», а бойові сцени підзвучувалися гопаком.

Jerry Нeil

Днями також стало офіційно відомо, що Jerry Heil більше не є підопічною продюсерської компанії Михайла Ясинського Secret Service. 

«Хто запустив цей тренд на розставання і чому його підтримали майже всі мої знайомі, я не знаю. Але на всякий випадк, щоб не вибиватися з маси, я теж вирішила припинити стосунки… Після цього рішення треба було вирішити лише одне: з ким. Хлопця у мене не було. Тому ще пів року тому ми припинили співпрацю з компанією Secret Service — агенцією, що забезпечувала мені піар, концертні та інші послуги», — розповіла Jerry Heil.

Jerry Нeil

Співпрацю з Михайлом Ясинським Jerry Heil припинила ще пів року тому.

«Війна викинула мене з бульбашки у новий світ. В ньому я побачила свою справжню ціль: проторити шлях українській музиці в світову поп-індустрію. Прокласти місточок для молодих поколінь музикантів. Зробити так, щоб ті 200.000+ народних пісень, які ми маємо, використовували в своїх треках музиканти з усього світу! Це реально», — каже співачка.

Читайте также

Біллі Айліш поцілувала український прапор, який їй передала Jerry Heil

Біллі Айліш поцілувала український прапор, який їй передала Jerry Heil

Молода Руслана Писанка і панчлайн від президента Зеленського у новому кліпі Jerry Heil

Молода Руслана Писанка і панчлайн від президента Зеленського у новому кліпі Jerry Heil

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JERRY HEIL (@thejerryheil)

Фото: Інстаграм Jerry Heil

LOBODA
Предыдущий материал

LOBODA в откровенном интервью рассказала, где была 8 лет, и объяснила фразу "мы маленькие люди"

Олександр Бережок
Следующий материал

«Я плакав на пологах дружини»: перше інтерв'ю зірки Дизель Шоу Олександра Бережка за пів року війни

Новости партнеров