Дев’ять особливих місяців: Катерина Осадча дала перше інтерв’ю після пологів

Катерина Осадча в фотосесії для нового випуску Viva!
Найвідоміша українська телеведуча втретє стала матір’ю. Цього разу Катерина Осадча не приховувала своєї вагітності аж до самих пологів, з’являючись щосуботи у програмі «Світське життя».

Тільки для Viva! Катя розповіла про те, як вони з чоловіком Юрієм Горбуновим наважились на ще одну дитину, чи збирається в декретну відпустку та коли нарешті покаже назагал сина Івана. Новий номер журналу Viva! вже у продажу. 

Катерина Осадча в фотосесії для нового випуску Viva!

Катерина Осадча та Юрій Горбунов в фотосесії для Viva!

Інтерв’ю унікальне: Viva! робила його тоді, коли Катя тільки збиралася до пологового будинку, воно мало вийти ще до народження дитини. Але малюк попросився у цей світ раніше, 19 серпня, на Яблучний Спас. «Привіт, наш Всесвіт! Я мама трьох синів. Дякую тобі, Юрію, за те, що кожну хвилину був поруч, в нас виходять гарні хлопці», – написала Осадча у себе в інстаграмі. Щасливий батько подарував дружині букет квітів, який був важчий за немовля. За кілька днів до появи малюка Катерина та Юрій влаштували вдома Baby Shower: декорації були в брунатних, золотистих, зелених і жовтих кольорах – навіть тоді пара не повідомляла стать дитини, тримаючи інтригу до останнього.

А ми повернімося до спекотного літнього дня, коли зустрілися з Катею в ресторані у центрі Києва. Після інтерв’ю на телеведучу чекали складні тривалі зйомки – жодних послаблень навіть попри останній місяць вагітності. Тож розмова логічно почалася з того, як така тендітна жінка витримує шалений темп життя: спекотний сезон у неї минув у перельотах, зустрічах і зйомках.

– Катя, вагітним, напевно, хочеться ж полежати, відпочити?

Насправді всі жінки різні і всі вагітності в жінок теж, тому деколи вагітність зупиняє жінку, і лікарі дійсно радять їй просто лежати. В мене інший організм, який дає змогу активно працювати. Звичайно, іноді дається взнаки втома. Десь із тижня 25-го я відмовилася від підборів: мені стало важко довго ходити на них. Якщо підрахувати, скільки я виходжую за зйомку, то це буде до 4 км. А так загалом ми не зменшили кількість зйомок і відряджень. Зважаючи на пандемію, ми побували в усіх подорожах, в яких можна, на жаль, ми зв’язані правилами в’їзду в різні країни. Та маємо надію, що скоро повернемося до свого звичного графіка й будемо висвітлювати ті події, до яких звикли наші глядачі. За півтора року коло наших заходів суттєво зменшилося. Весь цей час ми не робили перерви на пандемію і карантин – знаходили варіанти, форми подання матеріалу. За 16 років «Світського життя» у нас було стільки різних випробувань, що пандемію ми сприймали як черговий виклик і черговий етап. Ми пережили і революцію, і війну, було кілька фінансових криз, зміни влади. Після початку війни ми ввели студію. Ми вистояли, не закрились.

Тож моя друга вагітність за ці 16 років є не найважчим випробуванням для програми. Зараз мені суттєво легше: я знаю, як буде, тому можу прогнозувати якісь речі в робочому процесі. Я знаю точно, до якого тижня за умов гарного перебігу подій можу літати, зніматися і як швидко після пологів повернутися до роботи та в якому режимі працювати.

– Як минає третя вагітність, якщо порівняти з першими двома? Виглядаєте ви чудово – гарна й струнка.

Я намагаюся стежити за тим, що їм, і не набирати багато зайвої ваги, щоб потім швидше повернути собі форму. Але, зважаючи на зміни сезонів і те, що зараз багато роботи (іноді не вистачає часу просто поїсти), в сумі зайвих набраних кілограмів усі три вагітності приблизно однакові. Моя увага до харчування з кожною вагітністю ставала ретельнішою, та на кілограми це ніяк не впливає – все одно організм має набрати певну кількість. У середньому за вагітність я набираю десь 15–17 кг. Ті рази вони пішли дуже швидко, як буде зараз, не знаю.

Продовження інтерв’ю шукайте на сторінках журналу Viva!

Катерина Осадча в фотосесії для нового випуску Viva!

Фото: Соня Плакидюк

Ирма Витовская и Инна Катющенко
Предыдущий материал

Ирма Витовская — об отказе от ролей, политических взглядах и жестком воспитании сына

Дмитрий Комаров и Александра Кучеренко
Следующий материал

Эксклюзив: Дмитрий Комаров рассказал о семейной жизни с Александрой Кучеренко

Новости партнеров