Квартал 95 прокомментировал слухи о судебном иске относительно запрятала сериала Сваты

"Квартал 95" прокомментировал слухи о судебном иске относительно запрятала сериала "Сваты"
Пресс-служба «Квартала 95» обратилась с официальным сообщением относительно судебного иска студии по поводу запрета сериала «Сваты».

На днях в СМИ появилась информация о субедном иске студии «Квартал 95» отсноительно запрета сериала «Сваты». По информации прессы, студия якобы проиграла судебное заседание. Однако, как оказалось, слушания еще не было и решение по этому делу еще не принято. Об этом сообщила пресс-служба «Квартала 95» в официальном обращении.

Полное сообщение пресс-службы "Квартала 95":

«29 січня в ЗМІ  з’явилися публікації щодо судового позову студії «Квартал 95» з приводу заборони серіалу «Свати». Офіційно повідомляємо – судового засідання, в якому б відбувся розгляд позову студії «Квартал 95», не було, рішення у цій справі не прийняте. Суд постановив ухвалу, якою відхилив один з документів, наданих адвокатами до суду – а саме, заяву про забезпечення позову. В заяві йшлося про зупинення дії рішення Держкіно України про заборону серіалу «Свати» на час розгляду справи в суді. 

Більшість з опублікованих статей є такими, що не відображають реальну ситуацію, адже інформують  про те, що студія «Квартал 95» нібито програла в суді справу про оскарження заборони серіалу «Свати». Крім того, адвокати, які представляють інтереси компанії в суді, вважають розповсюдження ЗМІ подібної недостовірної інформації спробою чинити тиск на суд.

Читайте также

Владимиру Зеленскому – 40 лет! Правила жизни лидера "Квартала 95"

Владимиру Зеленскому – 40 лет! Правила жизни лидера "Квартала 95"

Звезды "Квартала 95" о Владимире Зеленском: "Вова умеет дружить по-настоящему"

Звезды "Квартала 95" о Владимире Зеленском: "Вова умеет дружить по-настоящему"

Ми не знаємо, хто стоїть за регулярною дезінформацією та перекручуванням фактів, і які цілі переслідує.  Але вбачаємо в цьому злий намір і системну роботу, спрямовану на підрив репутації студії «Квартал 95».  Ваші наміри марні, шановні таємні опоненти! Правда, здоровий глузд і почуття гумору мільйонів українців завжди з нами.

Звертаємося до всіх представників ЗМІ – не ставайте виконавцями будь-яких замовлень та інструментом у недобросовісній боротьбі. Перевіряйте інформацію, яку публікуєте, адже ви несете за неї відповідальність перед широкою аудиторією ваших користувачів.  Цінуйте власну репутацію, реноме ваших ЗМІ та поважайте репутацію інших. Звертайтесь до прес-служби студії «Квартал 95» за коментарями. Дякуємо за увагу!»

 

Могилевская
Предыдущий материал

Наталья Могилевская решила написать книгу: "Последние несколько дней я писала без остановки"

Cаллинг
Следующий материал

Актер сериала "Хор" Марк Саллинг покончил жизнь самоубийство из-за обвинений в педофилии

Новости партнеров