alyona alyona, KOLA и Jerry Heil презентовали совместный клип

alyona alyona, KOLA и Jerry Heil
Рождественский трек для каждой украинской семьи.

Украинские традиции имеют место в сердце каждого из нас, а Рождество — один из самых главных праздников, где традиции играют огромную роль. Воспоминания о моментах, когда вся семья вместе в этот праздничный день согревают и придают силы верить в чудо. Все мы каждый день проживаем страх, боль, потери, но у нас только одна мечта — собраться семьей за одним рождественским столом под мирным небом. Девушки призывают прослушать их общую песню, потому что именно о том, чего нам так не хватает в эти дни, о теплых воспоминаниях и родных людях рядом.

Читайте также

10 новогодних правил для женщин, ищущих счастья в каждом дне

10 новогодних правил для женщин, ищущих счастья в каждом дне

KOLA делится своими воспоминаниями и с верой в сердце говорит о будущем счастливом Рождестве в мирной Украине:

«Другий рік поспіль Різдво в Україні зустрічатиметься з болем в серці та страхом за життя рідних людей. У таке світле свято дуже хочеться, щоб українці відчули тепло спогадів саме з усмішкою від того, як добре було, і вірою, що все ще налагодиться, що ми повернемо собі мирне життя. Звісно, воно не буде колишнім, але заради майбутнього нового покоління українців мусимо плекати в душі добро. Саме такою є  наша пісня — теплою, ніжною, про приємні спогади щасливого Різдва», — коментує KOLA.

Реперка alyona alyona в 2023 году презентовала много лирических песен и теперь этой композицией рассказывает, что семья — это самое большое сокровище:

«Ця пісня зародилась під час нашого спільного туру в Америці, але їй судилось стати повноцінним треком тільки цього року. Кожна з нас має свої традиції на Різдво, і хоч ми і з різних куточків України, але всіх нас об'єднує любов до сім'ї, українських традицій та Різдва».

alyona alyona, KOLA, Jerry Heil

Певица Jerry Heil делится процессом создания песни «Щедра ніч» и с трепетом рассказывает, как важно заботиться о нашей родной культуре:

«Ми почали писати цю пісню ще перед минулим Новим роком, коли були в турі Америкою з Настею та Альоною. У мене тоді народився приспів — ви його чуєте зараз саме таким, яким він був народжений. Далі нас закрутили власні клопоти, але ми не забували про трек — і ось Альона запропонувала нарешті завершити почате! Пісня вийшла душевною, спокійною, домашньою і дуже ностальгійною. Я вважаю, українські артисти повинні продукувати якомога більше святкового зимового контенту на різні смаки — щоб сучасне українське супроводжувало українців  і в кафе, і вдома, і на корпоративах, і звучало з машин на вулицях. Адже у нас неймовірна кількість колядок та щедрівок, якими ми жертвуємо, щоб слухати «Різдвяну американську класику», яка є розкішною, безумовно. Але нам потрібно дбати про своє, бо це ніхто інший не зробить: Слухачі мають слухати українське, але щоб вони його слухали, його має бути вдосталь, і це має бути смачно — точно як 12 страв на столі: на кожен смак, усе неймовірно смачне — і все своє, рідне».

Читайте также

Тоня Матвиенко: «Я учусь жить заново без мамы». Интервью VIVA!

Тоня Матвиенко: «Я учусь жить заново без мамы». Интервью VIVA!

Топ-7 новогодних фильмов по мнению Никиты Добрынина

Топ-7 новогодних фильмов по мнению Никиты Добрынина

Предыдущий материал

Евровидение 2024
Следующий материал

Евровидение-2024: первые фото сцены, которая поражает красотой

Новости партнеров