Олександра Кучеренко продає щасливу вишиванку, яка «подарувала» їй чоловіка

Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров
Олександра Кучеренко віддає щасливу вишиванку, що принесла зустріч з Комаровим, щоб зібрати кошти на розмінування.

Ведуча програми «Зірковий спорт» на телеканалі ICTV Олександра Кучеренко виставила свою щасливу вишиванку на аукціон для збору коштів на розмінування українських територій. Спробувати удачі отримати брендову вишиванку від «Міс Україна» можна на сайті dobro.ua.

Баклажанова сорочка з жовтогарячою вишивкою від українського бренду Foberini нагадує зірці про її щасливий 2016 рік, коли вона отримала титул «Міс Україна» та представляла країну на «Міс світу». Там Олександра вдягала цю вишиванку, щоб вкотре продемонструвати унікальний автентичний почерк нашої нації. Того ж року зірка зустріла свого майбутнього чоловіка Дмитра Комарова.

«Недарма у цій вишиванці спускала на воду свій віночок на свято Івана Купала», – розповіла Олександра Кучеренко.

Олександра Кучеренко у щасливій вишиванці

Олександра Кучеренко у щасливій вишиванці

Задля доброї справи зірка дарує свою щасливу вишиванку і сподівається, що в ній так само пощастить і новій володарці. А ще – стане святковим вбранням для дівчини у день перемоги України.

«Буду щаслива знати, що моя вишиванка знайшла нову володарку і принесе їй удачу в усьому. І зовсім скоро буде вдягнута у день перемоги нашої країни», – каже Саша.

Дмитрий Комаров и Александра Кучеренко

Діма та Саша познайомилися шість років тому, у вересні 2016 року

Аукціон канал організував до свого 30-річчя. За благодійний внесок ICTV разом з благодійними фондами dobro.ua та «Соломʼянські котики» розігрує 13 зіркових подарунків, серед яких – квитки на концерт «Дизель Шоу», онлайн-марафон схуднення фітнес-тренерки та телеведучої СТБ Марини Боржемської, пляшка вина, підписана Міністром оборони України Олексієм Резніковим на перемогу, марки «Русскій воєнний корабль … всьо» з підписом ведучого «Хто хоче стати мільйонером» Стаса Боклана.

Усі зібрані кошти будуть направлені на потреби піротехнічних підрозділів ДСНС, вибухотехнічної служби Національної поліції, саперів Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту.

Триватиме розіграш 1 тиждень до 09:00 26 вересня. У понеділок, 26 вересня, о 12:00 ICTV визначить переможців за допомогою random.org та оголосить їхні імена на своїх сторінках у Facebook, Instagram та на сайті dobro.ua.

Читайте также

Эксклюзив: Дмитрий Комаров рассказал о семейной жизни с Александрой Кучеренко

Эксклюзив: Дмитрий Комаров рассказал о семейной жизни с Александрой Кучеренко

Олександра Кучеренко про свій гардероб: «Я не шопоголік»

Олександра Кучеренко про свій гардероб: «Я не шопоголік»

Вагітна Блейк Лайвлі
Предыдущий материал

Вагітна Блейк Лайвлі оприлюднила доволі інтимні фото на зло папараці

Голос Польщі
Следующий материал

Вау! Вуличний музикант з України розвернув чотири крісла на «Голосі Польщі»

Новости партнеров