Зірка шоу «Супермодель по-українськи» розповіла про пологи у Києві в присутності чоловіка-француза

Вікторія Маремуха
Учасниця проєкту «Супермодель по-українськи» Вікторія Маремуха розповіла, що відчувала, коли вперше побачила сина, та чи вірить у забобони.

7 вересня в одному зі столичних приватних пологових будинків учасниця шоу «Супермодель по-українськи» (Новий канал) Вікторія Маремуха (після одруження Беле – прим. ред.) народила первістка. Вони з чоловіком, французьким бізнесменом Луї, стали батьками синочка.

«Загалом все тривало годин сім: перейми, епідуралка, пологи. Народила я за годину. Це було трошки складно, тому що дитинка переношена, череп твердіший. Поки пристосувалась і навчилася тужитися… Та вважаю, що це суперрезультат, – розповідає Маре. – Коли вперше побачила сина, то відчула щастя і безмежну любов. Ми плакали з Луї вдвох, бо перебували на одних частотах. Партнерські пологи – це кайф! Діти – це подвійний кайф! Любимо сина нескінченно!»

Вікторія Маремуха народила первістка

Протягом кількох днів блогерка з новонародженим перебувають у пологовому будинку під наглядом лікарів. Майже завжди поряд із ними чоловік Віки:

«Мені допомагає Луї. Навіть сходити в душ чи туалет. Син дуже любить бути в татка на ручках. Заспокоюється швидше, ніж у мене, – усміхається жінка. – Навчитися годувати, тримати дитину й робити всі необхідні процедури було абсолютно неважко. Ще в першу ніч все показала акушерка. До речі, вона сказала, що я швидко все засвоїла, й похвалила мене».

Читайте также

Вагітна фіналістка «Супермоделі по-українськи» Віка Маремуха мало не втратила дитину через війну

Вагітна фіналістка «Супермоделі по-українськи» Віка Маремуха мало не втратила дитину через війну

Настя Каменских рассказала, действительно ли она беременна

Настя Каменских рассказала, действительно ли она беременна

Ім’я малюку пара обрала, та поки що не афішує.

«Коли дізналися, що в нас буде хлопчик, то не мали постійного імені. Зараз воно є! Але ми все одно ще думаємо. Неодмінно скоро цим поділюсь! – обіцяє зірка. – Тепер хочемо ще сестричку нашому синочку. Плануємо через чотири-п’ять років, але як вже вийде. Цього парубка, наприклад, ми чекали за рік, а він зробив нам сюрприз і з’явився раніше».

Віка з першого дня появи сина на світ показує його в соцмережах. Часто закидають, що це погана прикмета. На що жінка впевнено відповідає: «Якщо в забобони не вірити, то вони й працювати не будуть».

Вікторія Маремуха

Фото: пресслужба, соцмережі

Макс Барських
Предыдущий материал

Макс Барських змінив ім’я і повідомив про початок кар’єри за кордоном

Катерина Бужинська
Следующий материал

Катерина Бужинська розповіла, як справляється з трьома дітьми одна за кордоном

Новости партнеров