Ексдружина Віталія Кличка пояснила причину розлучення

Віталій Кличко і його дружина Наталія Кличко
Колишня дружина мера Києва Наталія Кличко розмістила ліричний допис в Інстаграмі, подякувавши ексу за трьох чудових дітей.

Днями Віталій Кличко підтвердив новину про розлучення з дружиною після 25 років подружнього життя. Слідом за колишнім чоловіком заяву зробила і Наталія Кличко. На своїй сторінці в Інстаграм жінка написала про вдячність за прожите разом життя.

«Я вдячна за все, що було на нашому спільному шляху довжиною 25 років. Наше розлучення — це обдумане, взаємно прийняте рішення», — прокоментувала ексдружина Віталія Кличка.

Віталій Кличко і його дружина Наталія Кличко

Колишня дружина Кличка показала фото, на якому вони з Віталієм молоді та щасливі. Більше сімейних фото дивіться тут

Наталія Кличко зазначила, що бажає колишньому всього найкращого, і наразі починається нова сторінка її життя. Причина, чому вони розлучилися, полягає в тому, що довгий час пара проживала в різних країнах, поступово віддаляючись одне від одного:

«Так склалося, що за багато років життя в різних країнах наші життєві шляхи поступово розійшлися. Ми виростили 3-х приголомшливих дітей і залишаємось для них назавжди їхніми батьками. Між нами, як і раніше, дружні, повні поваги стосунки. Ми завжди підтримували та продовжуватимемо підтримувати один одного за будь-яких обставин. Я бажаю Віталію лише всього самого найкращого… "Новий розділ життя" починається…»

Жена Виталия Кличко Наталия и дети

Наталія Кличко

Фото: Інстаграм Наталії Кличко, архів Viva!

Серж Смолін і Серж Пайе
Предыдущий материал

Серж Смолін просить про допомогу: його партнер Серж Пайе в реанімації

Іван Дорн
Следующий материал

Стало відомо, яку суму Іван Дорн пожертвував на допомогу українцям

Новости партнеров