Притула ответил, откуда берет деньги на зарплату работникам своего фонда

Притула
Сергей Притула ответил, все ли деньги, которые донатят украинцы, идут на армию, а также прокомментировал упреки о зарплате для волонтеров своего благотворительного фонда, работающих у него на постоянной основе.

С первого дня полномасштабной войны в Украине ведущему Нового канала Сергею Притуле удалось организовать свою волонтерскую деятельность, которой он занимался последние восемь лет, так, что все заработало как часы. На базе своего офиса в Киеве он создал собственный Благотворительный фонд, где начали работать не десять и не двадцать человек. С каждым днем количество волонтеров увеличивалось, связи распространялись по миру, а помощь ВСУ приумножалась огромными темпами.

«Зараз щоденною роботою у Фонді займається, мабуть, сотні дві людей, – рассказывает Притула. – Хтось працює на абсолютно волонтерських засадах. Є люди, які поєднують роботу в структурі Фонду з роботою, яка приносить їм прибуток. Наприклад, у нас є хороший козак Сергій, який цілий день працює у Фонді, ввечері переключається на виконання замовлень, які надходять на його невеличку IT-компанію. А потім він розбиває мені серце тим, що колеги кажуть: «Знаєш, а Сірий у нас працює і ще й донатить». Я прийшов його обійняти, сказати, що такі вчинки дуже шляхетні, а він відповів: «Мені в цьому сенсі просто! Я бачу, куди даю гроші, і точно знаю, що вони ефективно використовуються».

Читайте также

Сергій Притула – про сім’ю: «Дружина вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки»

Сергій Притула – про сім’ю: «Дружина вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки»

Притула розповів про 10-річну дівчинку, яка зібрала 21 тисячу грн для ЗСУ

Притула розповів про 10-річну дівчинку, яка зібрала 21 тисячу грн для ЗСУ

Притула

Сергей Притула отметил, что есть люди, которые работают исключительно в его Благотворительном фонде.

«Такі працівники мають певну фінансову підтримку завдяки деяким українським бізнесам, які прийняли для себе рішення допомагати нашому колективу», – говорит он.

Читайте также

Як змінився Олег Винник: співака не впізнати на новому фото

Як змінився Олег Винник: співака не впізнати на новому фото

Історичні кадри: Олена Зеленська з чоловіком у фотосесії Енні Лейбовіц

Історичні кадри: Олена Зеленська з чоловіком у фотосесії Енні Лейбовіц

Часто Притулу обвиняют в соцсетях, что он тратит собранные деньги на зарплату работникам Фонда. Хейт Сергея не пугает. Но без ответа этот вопрос не остался. Все справедливо!

«Люди, які мене трішки не люблять, починають розганяти історії, що Притула може брати гроші на роботу фонду з тих коштів, які приходять на рахунки. Кажу вам одразу – це нісенітниця! – объясняет волонтер. – Усі звикли, що згідно чинного законодавства України фонд на утримання себе, на операційку може залишати до 20% з надходжень, які акумулюються на його рахунках. З рахунків Благодійного фонду Сергія Притули, на які ви донатите гроші, на роботу фонду не береться ні копійки! Люди, які тут працюють, не отримують бонусів з тих грошей, які ви даєте на армію. Усе, що ви даєте на армію, йде на армію. Якщо людям, які в мене працюють, потрібна підтримка, то я йду до бізнесу, кланяюся йому в ніжки і прошу фінансово підтримати цих людей».

Працівники благодійного фонду Сергія Притули

Сотрудники фонда Сергея Притулы

Працівники благодійного фонду Сергія Притули

Фото: пресс-служба

Зірка серіалу «Перші ластівки» вийшла заміж
Предыдущий материал

Звезда сериала «Перші ластівки» вышла замуж

Тіна Кароль
Следующий материал

Хоум-лук: ненафарбована Тіна Кароль показала свої нові стікери у Viber

Новости партнеров