Не дамо знекровити країну! ПУМБ ініціює проєкт на підтримку донорства крові та українського бізнесу

проєкт на підтримку донорства крові та українського бізнесу
Замовляйте патріотичний мерч, що рятує життя.

Соціальний проєкт "Ми однієї крові" за ініціативи ПУМБ – патріотичний мерч, що рятуватиме життя українців та підтримає український бізнес. Мета проєкту – фінансування ініціатив з донорства крові, закупівля кровоспинних засобів для ЗСУ, допомога знекровленій економіці країни та підтримка патріотичного українського арту. В Україні передзамовлення на мерч відкриється 5 липня 2022 року.

З 24 лютого Україна щодня втрачає чимало крові. Українські захисники та захисниці проливають кров на полі бою. Отримують поранення мирні жителі. Знекровлюються бізнес та економіка.

Та водночас мільйони українських громадян вдома і за кордоном й мільйони іноземців роблять усе можливе, щоб не дати ворогу знекровити Україну. Військові відважно знищують ворога. Митці своєю творчістю змушують серця всього світу битися в унісон із серцями українців. Бізнес шукає будь-які можливості працювати, щоб наповнити фінансові артерії держави.

Перший Український Міжнародний Банк надійно тримає фінансовий фронт. Уже понад 72 млн грн банк спрямував на підтримку українських захисників. Тепер ПУМБ ініціює соціальний проєкт "Ми однієї крові", який об’єднає тих, у чиїх жилах вирує свобода, заради тих, хто проливає за неї свою кров.

Сергій Черненко, Голова Правління ПУМБ: "Перемога у війні буде за Україною. Завдяки плідній співпраці і спільним цінностям, працюючій економіці попри всі складнощі та сильним збройним силам. Наш проєкт "Ми однієї крові" – це багатогранне партнерство банку, бізнесу і фондів заради перемоги, свобода висловлення власної позиції, підтримка знекровленого українсько бізнесу і арту, збереження життя тих, хто сьогодні проливає кров за Україну. У нас усе буде, бо ми цього хочемо і діємо. Банк боронить фінансову стабільність і підтримує Збройні Сили України. Наші співробітники, клієнти, партнери та небайдужі українці воюють на всіх доступних для них фронтах. З гордістю говоримо в проєкті про Україну і українців. Ми разом – непереможні!".

патріотичний мерч від ПУМБ

Завдяки ПУМБ українці та іноземці, що підтримують нашу країну, зможуть замовляти мерч "Ми однієї крові", допомагаючи рятувати життя українців та економіку держави.

  • Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перерахує благодійним фондам ДонорUA та "Агенти крові". Зібрані кошти будуть спрямовані на забезпечення потреб у донорській крові, доставку компонентів крові до гарячих точок та закупівлю засобів тактичної медицини для українських воїнів.

патріотичний мерч від ПУМБ

  • Усі предмети мерчу створені та виготовлені тільки українськими виробниками – Harvest, Twins Store, Seven mountains, OHUENO, Griffon Socks та "Авіація Галичини". Кожне нове замовлення – це підтримка бізнесу та вливання фінансової крові в українську економіку.

патріотичний мерч від ПУМБ

  • До дизайну мерчу долучились українські ілюстратори – Sandra Ruth, Anastreela, Maliunok та Пилюшенко Катерина, чия творчість підтримує віру українців в перемогу. Замовляючи мерч, кожен зможе навзаєм підтримати митців та український арт.

У колекції мерчу спершу будуть доступними дві категорії – одяг (футболки, худі, бомбери) та аксесуари (бананки, рюкзаки, шопери, рушники, шкарпетки). Згодом асортимент розширюватиметься. До деяких речей додатково можна замовити змінні стікери-шеврони з ілюстраціями, мотивуючими фразами та улюбленими мемами.

патріотичний мерч від ПУМБ

Замовити мерч можна в директі інстаграм-сторінки проєкту https://instagram.com/lifesavingmerch. Спочатку – в Україні (старт передзамовлення – 5 липня 2022 року). Згодом ми плануємо розширювати географію проєкту на інші європейські країни.

патріотичний мерч від ПУМБ

Українці зможуть підтримати проєкт, не тільки замовляючи мерч, а й особисто здавши кров у донорських центрах. На знак подяки кожен донор зможе отримати 25% знижки на мерч, скориставшись системою ДонорUA. Дізнатися більше, як здати кров та отримати знижку, можна за посиланням.

патріотичний мерч від ПУМБ

Замовлення мерчу "Ми однієї крові" – це не лише спосіб підтримати Україну, а й можливість заявити про свою позицію. Ми хочемо, щоб якомога більше українців та тих, хто їх підтримує, знали: людей, які готові боротися за свободу, – багато. Разом ми переможемо. Ми однієї крові.

Тож долучайтеся до підтримки, замовляйте мерч, що рятує життя, й носіть його з гордістю!

Читайте также

Бред Пітт зізнався, що страждає на рідкісну і невиліковну хворобу

Бред Пітт зізнався, що страждає на рідкісну і невиліковну хворобу

Відомо, де зараз Олег Винник, як допомагає Україні і чому лікується

Відомо, де зараз Олег Винник, як допомагає Україні і чому лікується

Аня Трінчер і MBreeze
Предыдущий материал

Contra spem spero нашого часу: Аня Трінчер і MBreeze випустили дуетну пісню

зняти готівку з української картки в Польщі
Следующий материал

Як зняти готівку з української картки в Польщі?

Новости партнеров