«Пережили великий стрес»: ведуча Олена Фроляк розповіла про стосунки з чоловіком після розлуки

Олена Фроляк
Ведуча всеукраїнського марафону “Єдині новини” і програми “Факти” на ICTV Олена Фроляк у День родини розповіла, як переживала розлуку з чоловіком, і пояснила, що для неї кохання.

Життя й сім’я — наші найголовніші цінності. Війна оголила цей нерв і показала, що немає нічого важливішого за обійми, підтримку, теплі погляди і посмішки рідних. Для керівниці інформаційної служби ICTV Олени Фроляк родина завжди була її душею і місцем сили. Проте прихід повномасштабної війни роз’єднав її сім’ю — у перші дні наступу ведуча  разом з дітьми евакуювалася на Івано-Франківщину, а її чоловік Сергій залишився вдома.

“Мене не було всього місяць в столиці. Але оскільки це був ще свіжий стрес від початку війни, то, звісно, я дуже хвилювалася за безпеку свого Сергія, тому що він залишався в Києві. А Київська область тоді була вся в облозі. Я дуже сумувала за ними, телефонувала щодня зранку і ввечері. Але наша розлука була не така й довга, порівняно з історіями більшості українських сімей, де найрідніші один одному люди вже більше 4-х місяців не мають змоги зустрітися, обійняти одне одного. Діти відірвані від своїх татусів. Жінки не бачать своїх чоловіків, не відчувають їх тепло. Це надзвичайно складно”, — каже Олена.

Олена Фроляк і її чоловік

Весь цей час чоловік телеведучої жив на роботі, тому що через сильний смуток не міг повертатися в пусті стіни сімейного будинку.

“Взагалі, кажуть, що важко переживається ось ця одинокість. А коли війна — так взагалі гіперскладно. Я ж була не сама, з дітьми, з мамою. У мене хоч була підтримка поруч. Ми з чоловіком пережили дуже великий стрес, як і всі українці. Ми відчули на собі абсолютно нові почуття, коли ти надієшся, аби тільки твій чоловік був живий, коли ти не розумієш, що буде завтра, коли в тебе повна безвихідь на душі і в реальному житті. Ось цей конгломерат почуттів дуже змінює і тебе, і стосунки. Це не просто історія про те, що я поїхала у відрядження і сумувала за ним там. Це було б дуже просто. А коли війна, коли бабахає, прилітає постійно, коли не знаєш, що буде завтра — це набагато гірше”, — ділиться Олена.

Читайте также

Юрій Горбунов розповів про секрет ідеального шлюбу з Катериною Осадчею

Юрій Горбунов розповів про секрет ідеального шлюбу з Катериною Осадчею

Тайра розповіла про 3 місяці жорсткого полону: схиляли до самогубства і казали вигризти тату зубами

Тайра розповіла про 3 місяці жорсткого полону: схиляли до самогубства і казали вигризти тату зубами

Олена Фроляк зізнається, що хоч по свій натурі дуже сильна і стійка до будь-яких обставин, але стрес від війни переживає дуже складно. У такі моменти надійне плече їй підставляє Сергій і розряджає атмосферу своїм почуттям гумору, що і є одним із секретів їх міцного шлюбу.

“Кохання — це повага, розуміння єдності поглядів і спільності анекдотів, з яких нам однаково смішно. Бо інколи люди розповідають жарти, а мені не смішно, я дивлюся на чоловіка і бачу, що йому теж. Або наприклад, хтось каже: “Який крутий фільм”. Ми починаємо дивитись і розуміємо, що це щось взагалі не наше. Хоча, наприклад, Соловйов шаленіє від Beatles, я ні. Люблю іншу музику. Але я от нещодавно подивилась фільм про Тіну Тьорнер тричі. Сергій же не може зрозуміти, як то можна було стільки разів його передивлятись. А я прям захоплююсь. Але й у нас не можуть в усьому збігатися смаки… Головне, що ми є одне в одного, що поважаємо, цінуємо і бережемо кожну хвилину, проведену разом”, — відзначає ведуча.

Читайте также

Телеведуча Олена Фроляк розповіла про романтичне знайомство зі своїм чоловіком

Телеведуча Олена Фроляк розповіла про романтичне знайомство зі своїм чоловіком

Ідеальний спосіб розслабитися: Олена Фроляк розповіла, як знімає стрес після ефірів

Ідеальний спосіб розслабитися: Олена Фроляк розповіла, як знімає стрес після ефірів

Фото: пресслужба

Ілон Маск
Предыдущий материал

Ілон Маск підтвердив, що в нього народилася двійня

Alina Pash
Следующий материал

Alina Pash розповіла, що їй сказав тато перед тим, як пішов на війну

Новости партнеров