Сльози, смерть, невимовний біль: Наталія Могилевська зняла кліп у Бородянці, Бучі та Ірпені

Могилевська
Наталія Могилевська презентувала чуттєву прем’єру «Я вдома».

У символічний День Києва Наталія Могилевська презентувала музичну роботу та кліп «Я вдома». Автором слів і музики виступила харків’янка Катерина Офліян. Чуттєву прем’єру гідно оцінила багатомільйонна аудиторія інших країн світу, для якої співачка заспівала на благодійному телемарафоні Save Ukraine — #StopWar. 

«Я вдома, попри біль і втому. В день Києва. Прем’єра. Як з перших днів життя, так і з перших днів війни, я була з тобою, мій Київ, співала тобі у метро, робила все можливе і неможливе, як і тисячі твоїх жінок з тобою весь цей час. Ми зможемо пережити цю війну, ми обов’язково побачимо парад Перемоги на твоєму Хрещатику», — коментує співачка.

Читайте также

«Текст ніби писав Арестович»: мережа в захваті від нової пісні Ivan NAVI

«Текст ніби писав Арестович»: мережа в захваті від нової пісні Ivan NAVI

В будинок Лідії Таран влучила ракета

В будинок Лідії Таран влучила ракета

Локаціями нового кліпу стали місця з трагічною історією воєнних дій в Україні. Зйомки проходили в Бородянці, Бучі, Ірпені та центрі Києва.

Могилевська зазначила, що дуже багато випало на долю української жінки. Сльози, смерть, невимовний біль, прийняття дуже непростих рішень. «Діва Марія — звичайна жінка з України. Ми будем стояти, і нас не зламати», — про це вона співає у новій пісні. 

Світлана Тарабарова
Предыдущий материал

Світлана Тарабарова випустила зворушливу пісню «Бо ти моя Азовсталь»

Ірина Білик
Следующий материал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Новости партнеров