Наталія Холоденко пояснила, що вказує на наркозалежність Оксани Марченко і Віктора Медведчука

Наталія Холоденк
Психологиня назвала рису, яка вказує на те, що скандальний політик і його дружина вживають наркотики.

Відома українська психологиня Наталія Холоденко, яка нещодавно розповіла, де знаходиться під час війни і чим займається, провела прямий етер в Інстаграмі. «Юмористический анализ Ксю Марченко и Ви (ее возлюбленного)» — саме так, з іронією вона назвала відеоролик. Зі своєю аудиторією Наталія вирішила розібрати серію звернень Оксани Марченко, дружини Віктора Медведчука, якого 12 квітня затримала СБУ під час втечі з України.

Інтернет-аудиторія оцінила аналіз відеозвернень Оксани Марченко у виконанні Наталії Холоденко і назвала його навіть смішнішим, ніж пародія Володимира Остапчука.

Психологиня розповіла, яка спільна риса в артикуляції Оксани Марченко та Віктора Медчедчука вказує на їхню залежність від наркотичних речовин, а також пожартувала про помітно змінене обличчя дружини політика: «Пластичний хірург був патріотом України, все пішло не по схемі».

Читайте также

Психотерапевт про відео Оксани Марченко: «Вона стримує злість та агресію»

Психотерапевт про відео Оксани Марченко: «Вона стримує злість та агресію»

Єфросиніна про російський шоу-бізнес: «Пінопласт говорить мовою імперіалізму, схиляння та рабства»

Єфросиніна про російський шоу-бізнес: «Пінопласт говорить мовою імперіалізму, схиляння та рабства»

Як Холоденко прокоментувала відео Марченко?

  • «Людина знімає маску з рота і говорить: «Я заплакана і не хочу, щоб мене такою бачив чоловік». Якщо ти так переживаєш за чоловіка, то їдь в Україну, носи йому якісь супчики».
  • «Потім ця серія відеозвернень до президентів, з цього не посміявся тільки ледачий. Весь ТікТок у цих «полотенцах» на голові. І вона ще звертається до путіна. А я сиджу і думаю: а для чого писати відеозвернення до путіна, якщо ви такі друзі-друзья? Подзвони йому напряму!»
  • «Вона говорить фразу «многоуважаемый владимир путин»… А ким він «многоуважаемый»? Якщо він зараз приїде в будь-яку країну, крім Північної Кореї, йому ніхто не потисне руку. Торкатись до цієї людини — це для себе завоювати дуже погану репутацію на все життя. Зараз він як блохастий, чумний. Сьогодні перемагає суспільство».
  • «Її звернення мають таку ж вагу, як ось ці звернення можу записати я або людина, яка продає насіння у переході, або людина, яка доїть корову. Це статус абсолютно однаковий. От хто ти така? Чого ти звертаєшся до всіх президентів світу? Хто за тобою стежить? Який ти маєш вплив? Що ти зробила? Будь-яка людина може намотати на голову рушник і сказати «Я требую».
  • «Вона вивчила одну маніпуляцію, але вона забула, скільки разів вона її використовує. Вже забагато. У неї є така фраза: «И вы знаете, сколько раз он помогал», тобто «понятно, что вы знаете», хоча очевидно, що ніхто нічого не знає і що це придумано три секунди назад. «Вы же знаете, сколько Виктор по минному полю тысяч военнопленных перевел». По-перше, ми не знали, що він мінер і розмінер, а по-друге, яких «военнопленных»? У росії є военнопленные? Їх відпустили за Медведчуком піти через кордон?»
  • «Те, що це все брехня, це "понятно". І ось чому вона дає цю пресконференцію в масці. Маска — це спосіб, коли ти брешеш, не видавати мімікою. Щоб її не аналізували».
  • «Коли вона починає говорити, до речі, зверніть увагу, у Медведчука така ж тема… Що в них спільного? Вони не можуть вимовити слова. У них, наче у старичків немає зубів і вони не можуть вимовити. Це ознака наркоти, яку вони приймали систематично. Причому серйозна, на високому рівні».
  • «Ксюха вивезла мільйони, потім думає: "Зачем делить на два, если можно делить на один?". І вона робить зараз все, щоб його точно били і не випустили».
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Наталья Холоденко (@kholodenkon)

Фото і відео: Інстаграм Наталії Холоденко

Єгор Крутоголов
Предыдущий материал

Фронтмен Дизель Шоу Єгор Крутоголов: «Потрібно зібрати $70 000 на дуже круту штуку для Миколаєва»

Андрій Бєдняков
Следующий материал

Андрій Бєдняков про Маріуполь: «Мого рідного міста вже немає»

Новости партнеров