Оля Полякова розповіла, чим тепер планує заробляти на життя

Оля Полякова
Популярна співачка Оля Полякова з початку вторгнення росії в нашу країну перебувала у західних областях України, а нещодавно виїхала з доньками за кордон.

В інтерв’ю «Ранку з Україною» на каналі «Україна» з Лілією Ребрик артистка зізналась, які складнощі буденного життя відкрились для неї під час війни та що готова робити далі. Оля Полякова зізнається – реалії сьогодення для неї з доньками стали чималим випробуванням, адже вони знаходяться далеко від дому. Дівчатам доводиться звикати до буденних справ, чим неабияк тішиться артистка.

«Немає хатньої робітниці, немає няні, донькам доводиться допомагати мені по господарству. Тому їм довелось багато чому навчитись. Якщо чесно, я тим дуже тішуся. Коли вони миють посуд або пилососять, думаю: «О, гарні дівчата у мене ростуть! Всьому навчаться та з будь-якої ситуації викрутяться!» Тому що життя непередбачуване! Я ніколи не думала, що мені знадобляться ті навички у побуті… зараз навіть думаю, що робити далі, можливо, викладатиму вокал або даватиму уроки гри на фортепіано», – поділилась Оля Полякова в інтерв’ю з Лілією Ребрик.

Читайте также

Оля Полякова розповіла, що написала Поліні Гагаріній після її участі в пропутінському концерті

Оля Полякова розповіла, що написала Поліні Гагаріній після її участі в пропутінському концерті

Юрій Горбунов і Катя Осадча задумались про усиновлення дитини, батьки якої загинули під час війни

Юрій Горбунов і Катя Осадча задумались про усиновлення дитини, батьки якої загинули під час війни

Оля Полякова

Для Полякової, як і для всіх українців, життя перевернулось догори дриґом. Співачка жила в активному графіці, постійних гастролях, зйомках, а зараз звикає до буденності та ролі мами. Та найважче для неї – приховувати емоції.

«Я по суті ніколи не була класичною мамою, не звикла ховати свої емоції, адже моя професія з ними пов’язана – чим більше я їх відкривала, чим сильніше це торкало людей, – коментує Полякова. – От ви мене питаєте: «Як заспокоїти дітей?» А що я можу порадити? Я просто жінка з двома дітьми у чужому домі. Єдине, що скажу – приділяйте їм увагу, любіть, обнімайте, гуляйте з ними. Мені важливо зараз показати донькам, що я для них – стіна, що разом зі мною вони захищені. Адже сьогодні в усієї України повне почуття незахищеності й лише ми, батьки, можемо це змінити для наших дітей».

Оля Полякова з дочками

Фото: архів пресслужб

Юлія Саніна
Предыдущий материал

В інтернеті набирає обертів нова пісня The Hardkiss про війну

Роман Сасанчин
Следующий материал

Переможець шоу «Голос країни» Роман Сасанчин розійшовся з дружиною через 4 місяці після одруження

Новости партнеров